”Crosul Inimilor Mari”, eveniment sportiv-caritabil cu scopul de a aduna fonduri pentru a sprijini construirea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Sfântul Hristofor” Cluj

Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români – Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca) a organizat sâmbătă, 8 iunie 2024, un eveniment sportiv-caritabil, intitulat „Crosul Inimilor Mari”.

Scopul a fost de a aduna fonduri pentru a sprijini construirea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor” din localitatea clujeană Sânnicoară, un proiect medico-social al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care va asista, în mod gratuit, pacienții minori cu boli cronice progresive, în diferite stadii ale bolii.

Evenimentul a debutat la ora 9:30, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca, în prezența Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului Feleacului și Clujului, care le-a transmis celor peste 1000 de participanți mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

De asemenea, Preasfinița Sa le-a adresat participanților un scurt cuvânt duhovnicesc, a apreciat spiritul de jertfă și le-a mulțumit organizatorilor și tuturor celor implicați în concretizarea acestui eveniment caritabil.

Citeste si - Mărturii impresionante despre Sfinții Închisorilor - vindecători de cancer

POZE de la ''Crosul Inimilor'':

Spitalul „Sf. Hristofor” va fi al doilea centru dedicat îngrijirilor paliative construit de Arhiepiscopia Clujului, după Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie”, înființat în anul 2012 de vrednicul de pomenire Episcop Vasile Flueraș.

Cei care doresc să sprijine Spitalul „Sf. Hristofor” o pot face donând în conturile Asociației „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca, asociație care se ocupă de Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca și de construirea viitorului Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”.

Conturile puse la dispoziției sunt următoarele:

Asociația „Sfântul Nectarie” Cluj

Lei: RO83BTRLRONCRT00C6603105

Euro: RO25BTRLEURCRT00C6603103

Citeste si - Nenumăratele minuni ale Sf. Nectarie din Eghina - vindecătorul de cancer și al altor boli

Citeste si - Faptele bune care trebuie mediatizate: Eveniment surpriză pentru 600 de copii defavorizați organizat de Arhiepiscopia Tomisului

Citeste si - Noutate literară de excepție! Invitație la "Povești clasice românești", adaptate în versuri, de Ioan Ciorca - ''Cea mai frumoasă carte pentru copii, care s-a scris vreodată''

Citeste si - » Minunile Icoanei Maicii Domnului de la Nicula. Vindecări miraculoase au fost consemnate în documente

Citeste si - Știrea nemediatizată pe care trebuie să o vadă toată lumea și cei care denigrează, pe nedrept, pe ÎPS Teodosie și Biserica - Foto / Video

Citeste si - De nemăsurat folos sufletesc ne-ar fi dacă am lua aminte și urma învățăturile Mântuitorului dăruite nouă prin pilda ÎPS Teodosie!

Citeste si - Pr. Iustin Pârvu a spus cum se poate trata cancerul

Citeste si - Descoperirea dumnezeiască care i-a scos la lumină pe primii martiri pentru Hristos de pe teritoriul României (Dobrogea)

Citeste si - De văzut: ”Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație” - Conferința lui Virgiliu Gheorghe de la Școala Brâncovenească din Constanța - Video

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.