Faptele bune care trebuie mediatizate: Eveniment surpriză pentru 600 de copii defavorizați organizat de Arhiepiscopia Tomisului

De peste 16 ani, Arhiepiscopia Tomisului, alături de restaurantul ''Dorna'' , din stațiunea Mamaia, Constanța, organizează, de 1 iunie, activități surpriză pentru copiii defavorizați din județul Constanța.

Anul acesta, Ziua Internațională a Copilului va fi organizată pentru 600 de copii. Evenimentul se va organiza la restaurantul ''Dorna'' din Mamaia, fiind organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Social-Misionar, cu sprijinul parohiilor din Constanța, radio „Dobrogea” și al restaurantului „Dorna”, din Mamaia.

De ziua lor, copiii vor avea parte de cadouri, jocuri pe plajă, spectacole, gustări, sucuri, tort festiv și multă distracție.

enter image description here

Citește și - 'Ni s-a spus că nu vom putea avea niciodată copii!' IPS Teodosie: Faceți aceasta! El este Sfântul și moaștele sale care ajută cel mai mult! / Video

Citiț și articolul următor:- 1 iunie: Noutate literară de excepție! Invitație la "Povești clasice românești", adaptate în versuri, de Ioan Ciorca - autorul ''Bibliei în versuri de la Cluj''

ABC Ortodox susține și vă invită la lansarea cărții "Povești clasice românești" de către autorul Ioan Ciorca, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, la Mănăstirea Poarta Albă, precum și la cumpărarea cărții.

''Dragii mei prieteni și iubitori ai culturii românești, Cu toată inima și cu gândul la viitorul nostru ca națiune, vă împărtășesc o grijă profundă pentru tradițiile și valorile noastre. Într-o lume a schimbărilor rapide și a globalizării, e important să nu uităm rădăcinile noastre, să nu neglijăm bogăția poveștilor și înțelepciunii strămoșești care ne-au definit ca popor.

Educația noastră, și mai ales educația celor mici, este o responsabilitate pe care o purtăm cu toții. În vremuri în care basmele clasice sunt considerate demodate, e crucial să ne întoarcem cu dragoste și respect către acele povești care au fost coloana vertebrală a copilăriei noastre și care au transmis valori și învățăminte de neuitat.

Să nu lăsăm ca efervescența schimbărilor să ne răpească identitatea și dragostea pentru tradițiile noastre. Să încurajăm lectura și învățarea din poveștile noastre, să le ducem mai departe, să le protejăm ca pe un tezaur neprețuit al culturii noastre.

Haideți să împărtășim și să promovăm în continuare aceste valori autentice care ne definesc ca români și să le transmitem mai departe generațiilor viitoare. Cu dragoste și respect pentru tradiția și cultura noastră românească! Mai multe detalii în articolul complet aici!

Citește și - Urmăriți un desen animat cu unul dintre cei mai îndrăgiți sfinți ai copiilor: Sfântul Gherasim de la Iordan - Video

Citește și - Cum a copilărit Sf. Paisie Aghioritul? Scurt documentar despre un model de viețuire creștină și pentru copiii de azi - Video

Citește și - De ce suferă copiii nevinovați de cancer? De ce Dumnezeu permite? ÎPS Teodosie: Aceasta ar trebui să gândească cei ce îl judecă pe Dumnezeu / Așa trebuie să gândească omul credincios!

Citește și - Pr. Dan Damaschin lansează un apel inedit ca să sprijinim construcția Clinicii de caritate pentru mame și copii 'Veronica'

Citește și - » Sf. Teofan Zăvorâtul ne spune unde trebuie să se oprească grija părintească față de copii

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.