Planul satanei este clar! Pr. Ioan Istrati: În aceste vremuri cumplite, concret, ce trebuie să facem noi, care avem fericirea că ne-am născut ortodocși!

Citește și articolul acesta: ATENȚIE la pericolul neo-ortodoxiei! Pr. Ioan Istrati, apel: Să rămânem până la moarte în vechea Ortodoxie!

Părintele Ioan Istrati a scris un nou text, un nou semnal alarmă pentru noi și, concret, ce avem de făcut în aceste ''vremuri cumplite, de haos de dezbinare, schismă, erezie, violență, război, secularism, avort, eutanasie, desfrânare, sodomie, sincretism, vrăjitorie'', care sunt ''degetele diavolului''.

''Trăim vremuri cumplite. O elită satanică s-a instalat la conducerea lumii și face totul pentru distrugerea umanității. E groaza și sila bogătașilor că oamenii s-au înmulțit și nu mai pot să își conducă Rolls-urile nebunește pe drumurile pustii.

Planul Satanei este clar: să omoare câteva miliarde de oameni. La derută. Fie că e o paandemie, fie că e război nuclear, fie că e foamete totală, totul e pentru controlul persoanelor, pentru moartea libertăților și pentru uciderea adevărului.

Ceea ce aceste mizerii nu știu este faptul că Adevărul NU mai poate fi ucis. El e Hristos, Dumnezeu Cuvântul, nu o sumă de valori și de axiome luate ad hoc. El a murit o dată pentru totdeauna și a înviat pentru veșnicie.

Oricât ar pregăti globaliștii venirea domnului lor Antihrist, umanitatea integrată în Trupul lui Hristos Biserica știe că iadul a fost zdrobit. Citeste si - Te va face să lăcrimezi mărturia cutremurătoare a pr. Ioan Istrati despre ÎPS Teodosie: Asta face de 5 ani / ABC Ortodox subscrie la această descriere adevărată

Ceea ce poate face elita demonică este să smulgă din Biserica lui Hristos oile de pe margine. Dezbinare, schismă, erezie, violență, război, secularism, avort, eutanasie, desfrânare, sodomie, sincretism, vrăjitorie, acestea sunt degetele diavolului.

Ceea ce e necesar să facem noi, care avem fericirea că ne-am născut ortodocși, în brațele și în inima lui Dumnezeu, este să întețim focul rugăciunii. Să umplem Bisericile. Să trăim vibrant și misionar credința.

Să extirpăm prin atitudine, boicot, vot, unitate, progeniturile satanei din viața publică și din cea privată. Biserica e chemată să redevină fortăreața asediată de oștile drăcești, limanul cel lin al iubirii, piatra de care se zdrobesc valurile întunericului.

Concret ce trebuie să facem: 1. Spovedanie 2. Împărtășanie 3. Post 4. Milostenie 5. Mărturisirea publică a credinței 6. Smerenie 7. Liturghie 8. Discernământ 9. Respingerea momelilor viclene 10. Luptă pentru libertate. Dumnezeu să binecuvânteze lumea'' - text scris de părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook.

Citește și - Doctorul nu și-a putut explica o asemenea minune! Te lasă fără cuvinte o nouă vindecare miraculaosă făcută de Sf. Ioan Rusul! Pr. Ioan Istrati a publicat dovada

Citeste si - ''Copilașul care a suferit de autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie...'' Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copil de 5 ani de către ''chirurgul de lumină'' Sf. Ioan Rusul

Citeste si = Pr. Ioan Istrati: Pentru că îi iubim atât de mult pe catolici și vrem să se mântuiască, trebuie să le spunem aceste lucruri!

Citeste si - Pr. Ioan Istrati, mărturie care te va face să lăcrimezi. Ce a făcut ÎPS Teodosie cu niște platouri cu bunătăți de la o masă pusă cu ocazia unui hram

Citește si - Pr. Ioan Istrati, avertisment: Toate textele care spun asta sunt anti-hristice, acomodează lumea cu iadul!!

''Creștinismul e credința schimbării interioare radicale. A prefacerii euharistice, a Spovedaniei metanoia, a Focului care arde patima, a operației pe cord deschis către Dumnezeu.

E schimbarea însăși a omului în dumnezeu după har. E zbatere, cauterizare, înnoire, rupere, sfâșiere, frângerea pâinii din suflet, luptă, război nevăzut, durere de a te desprinde de ceea ce te ucide.

De aceea toate textele care spun: asumă-te, fii cine ești, acceptă-te, dormi în patimi, găsește rațiuni iraționalului din tine, dă nume luminoase întunericului din tine, sunt antihristice.

Ele acomodează lumea cu iadul. Un părinte acum doi ani, foarte vestit pe la noi, spunea că venirea la Liturghie nu e pentru schimbare, ci pentru realizarea faptului că nu ne putem schimba.

E o erezie monstruoasă. Dumnezeu ne vrea mai buni, mai curați, mai plini de iubire, de asta a murit pentru noi, de asta Se frânge pe Sfintele Altare, spre iertarea păcatelor și spre schimbare.

Vă rog nu mai plecați după fenta demonului: ești ceea ce ești, fii împăcat cu mizeria din tine, acomodează-ți păcatele, edulcorează amarul, justifică minciuna, practică iluzia etc.

Multe din acestea sunt extrase din pseudo-spiritualitatea orientală, unde maya-iluzia, înșelarea, relativizarea sensului vieții prin reîncarnare, non-sensul, borșul impersonal, sunt pilonii unei teologii a absurdului.

De asemenea, acest minimalism etic și teologic se practică în confesiunile neoprotestante care practică mântuirea obligatorie contra cost (zeciuială), predestinarea, glosopatia, reducționismul (sole).

Mântuitorul Hristos spune: crede, mergi, du-te, schimbă-te, arzi, luptă, vino, apropie-te de Dumnezeu, respiră-L, devino, iubește, iartă, spală-te, roagă-te, luminează.

P.S. Dacă nu te schimbi, râde demonul de tine de se prăpădește'', a scris pr. Ioan Istrati pe pagina sa de Facebook.

Citeste si - Sf. Cuvios Sofronie Saharov de la Essex ne spune cum să facem rai din iadul contemporan în care trăim

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.