Doctorul nu și-a putut explica o asemenea minune! Te lasă fără cuvinte o nouă vindecare miraculaosă făcută de Sf. Ioan Rusul! Pr. Ioan Istrati a publicat dovada

Citiți mai jos, în articol, relatarea părintelui Ioan Istrati despre o nouă vindecare uimitoare a Sfântului Ioan Rusul! cu o persoană bolnavă de cancer, căreia doctorul nu îi dădea nicio șansă de supraviețuire... Minunat este Dumnezeu întru Sfinții Săi!

Sfântul Ioan Rusul s-a născut în jurul anului 1690, în Rusia. Sfântul Ioan Rusul a căzut prizonier la turci, în timpul războiului ruso-turc din anul 1711. A ajuns rob la un ofiţer superior turc din Procopie, Asia Mică, căruia i-a slujit cu smerenie.

Bătut, lovit, scuipat, devenit ținta disprețului ienicerilor turci din tabăra militară ce se afla în Procopie, Sfântul Ioan Rusul răspundea celor ce-l îndemnau să își lepede credința că ar prefera să moară decât să cadă în acest înfricoșător păcat.

Era îngrijitor la animale, iar grajdul vitelor i-a devenit şi lui casă. Deşi, în timp i s-a oferit o cameră apropiată de grajd, Sfântul Ioan a refuzat şi a continuat să doarmă alături de animale. Prin rugăciunile Sfântului Ioan Rusul, grajdul se umplea de bună mireasmă.

Dormea puţin, se ruga mult şi se hrănea cu pâine şi apă. În fiecare sâmbătă mergea la biserică şi se împărtăşea cu Sfintele Taine. Sfântul Ioan Rusul a trecut la Domnul în jurul vârstei de 40 de ani, în anul 1730. Sfintele sale moaşte au fost descoperite după trei ani de la moartea sa, când Sfântul Ioan s-a arătat în vis preotului din sat.

În prezent, sfintele moaşte ale Sfântului Ioan Rusul se află în localitatea Procopie din insula grecească Evvia. La Sfântul Ioan Rusul, mare tămăduitor şi făcător de minuni, au evlavie credincioşii de pretutindeni.

În Evvia, Sfântului Ioan Rusul, cel care a trăit toată viaţa ca un rob, în grajd, împreună cu animalele, i s-a ridicat o biserică impunătoare. (surse: vol. "Vieţile Sfinţilor").

Rugăciune către Sfântul Ioan Rusul pentru bolnavi: ''Bucurându-mă de dumnezeiasca mărire la care te-ai înălțat, o, Sfinte Ioane, îndrăznesc să alerg la ajutorul tău pentru tămăduire. Știu, Părinte, că încercările vin din rânduiala lui Dumnezeu. Știu că prin boala trupului sufletul se curățește și că răbdarea este răsplătită de Dumnezeu.

Dar de multe ori norii negri ai deznădejdii îmi tulbură mintea și mă depărtează de rugăciune. De aceea, dar, o, Sfinte, găsesc alinare în cugetarea la vindecările tale minunate. Tu ai tămăduit mulțimea de copii, spre bucuria părinților lor.

Tu ai îndreptat spatele bătrânei gârbove, tu ai dat sănătate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe bătrânul Atanasie care s-a uns cu untdelemn din candela ta.

Tu ai îndepărtat cheagurile de sânge din capul Vasulei și l-ai tămăduit pe doctorul necredincios. Știind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viața mea în mâinile tale și mijlocește precum știi mântuirea mea.

Dacă voia Domnului este să duc cu răbdare crucea bolii, dă-mi putere și ajută-mă să nu cârtesc din cauza neputințelor. Dar dacă Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugăciunile tale, atunci să mă tămăduiești fără șovăială, noule doctor fără-de-arginți, ca văzând aceasta să-ți mulțumesc ție și să-L laud în vecii vecilor pe Doctorul sufletelor și al trupurilor, prin cântarea: Aliluia!''

Citește și - "Las-o mai moale cu minunile astea cu fesul Sf. Ioan Rusul". Răspunsul Pr. Ioan Istrati

Citește și - Te va face să lăcrimezi mărturia cutremurătoare a pr. Ioan Istrati despre ÎPS Teodosie: Asta face de 5 ani / ABC Ortodox subscrie la această descriere adevărată

Relatarea părintelui Ioan Istrati despre o nouă minune uimitoare a Sfântului Ioan Rusul: ''Un băiat credincios din Târgu Mureș îmi scrie pe 12 iulie. Soția lui, Ramona a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Au făcut și RMN și CT. Peste tot diagnosticul implacabil. Oamenii sunt foarte credincioși.

M-au întrebat dacă pot veni să îi citesc rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan Rusul pe cap. Au venit de la 600 de kilometri. Soția tocmai ieșise din spital. Era foarte slăbită. Le-am citit rugăciuni. Plângeau. Tumora era de 8 cm. Le-am zis: Ramona o să se facă bine și o să veniți să mulțumiți Sfântului Ioan Rusul. Fata a dat din cap cu tristețe.

Le-am dat canon Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul sf Ioan Rusul în fiecare seara. Au mers în Grecia în Insula Evia și s-au închinat la moaștele Sfântului Ioan. Ramona în timpul rugăciunii către Sfântul Ioan a văzut pe perete o icoană vie cu chipul Sfântului.

Pe 4 septembrie soțul Ramonei îmi scrie. S-au dus la CT și doctorii n-au mai găsit niciun cancer. Era cât un cap de copil. E imposibil din punct de vedere științific să dispară așa, a zis doctorul, minunându-se.

Mi-au scris să public această minune ca toți să creadă în puterea lui Dumnezeu revărsată în sfinții Lui. Mulțumim, Sfinte Ioan Rusul!'', a transmis părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook, unde a postat și ''dovada'' vindecării minunate.

Citește și - ''Copilașul care a suferit de autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie...'' Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copil de 5 ani de către ''chirurgul de lumină'' Sf. Ioan Rusul

Foto

Citește și - Pr. Ioan Istrati: Vă relatez o minune a Sfântului Ioan Rusul în viața mea. Dă, măi, fesul, românului!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.