Cu binecuvântarea ÎPS Teodosie, părintele Radu Cristian Herțeg, fost slujitor în Sydney (Australia), vă invită la un eveniment deosebit, la Parohia Sf. Antonie cel Mare (Constanța) unde va fi prezent Marius Balo

Teologul Marius Balo va fi prezent, în mijlocul credincioșilor, la un eveniment deosebit, unde va relata noi mărturii despre experiența cutremurătoare pe care a avut-o, dar în care a intervenit Bunul Dumnezeu.

Astfel, Marius Balo se va afla pe 30 iunie 2024 la Parohia Ortodoxă Sfântul Antonie cel Mare din Constanța, pastorită de părintele Radu Cristian Herțeg, originar din Cluj-Napoca.

Părintele Radu Cristian Herțeg are studii la Cluj-Napoca și Oradea.

A fost preot in Australia 2 ani, din anul 2016, unde, cu mari sacrificii și greutăți a reușit să perfecteze actele unei biserici pentru comunitatea românească din Sydney, Australia.

enter image description here Descriere poză: Părintele Radu Cristian Herțeg, în Sydney, Australia

Biserica a fost renovată și i s-a oferit haină nouă, părintele Radu Herțeg a muncit cot la cot cu doi credincioși ai parohiei, astfel incât biserica a fost sfințită de către ierarhul locului!

enter image description here

Părintele Radu Herțeg s-a întors acasă în 2018, unde a fost preot misionar în Episcopia Sălajului, timp de 4 ani.

enter image description here

enter image description here

Din anul 2022, din dragostea și prețuirea față de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a venit spre meleaguri dobrogene, unde a fost timp de 2 ani la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța.

enter image description here

Pe data de 1 iunie 2024 a fost numit, de către chiriarhul său, paroh al Bisericii cu hramurile Sfântul Antonie cel Mare și Iosif Mărturisitorul din Constanța.

enter image description here

Invitația părintelui Radu Cristian Herțeg pentru credincioși la evenimentul de pe data de 30 iunie 2024, de la Biserica cu hramurile Sfântul Antonie cel Mare și Iosif Mărturisitorul din Constanța, unde va fi prezent și teologul Marius Balo:

''Hristos S-a Înălțat!

Iubiți credincioși,

Cu binecuvântarea IPS Teodosie și cu mare bucurie în suflet dorim să vă anunțăm prezența in mijlocul nostru, duminică, 30 iunie, a bunului nostru prieten și coleg, teologul Marius Balo.

Imediat după dumnezeiasca liturghie, Marius ne va vorbi despre experiența crudă și edificatoare pe care a avut-o întemnițat pe nedrept timp de 8 ani de zile în China comunistă.

Ne va prezenta de asemenea și "Păturica Roz", romanul autobiografic pe care l-a publicat de curând. Marius Balo este absolvent de studii teologice atât la Cluj cât și la New York.

enter image description here

Pasionat de limba engleză, a ajuns profesor in China, unde a fost supus unor crunte incercări. A fost încarcerat timp de 8 ani, fără un proces echitabil, fără recurs și fără nici o șansă de scăpare, pentru o presupusă fraudă financiară.

În aceste grele încercări, intervine lucrarea Bunului Dumnezeu, care niciodata nu întârzie, astfel încât, Marius Balo l-a redescoperit pe Dumnezeu, iar Dumnezeu, cum nu dorește moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu, a făcut lumină în viața lui.

Ne va povesti despre experiența cutremurătoare în temnița roșie, despre abuzul la care a fost supus, dar cel mai important, despre faptul ca el a ajuns acasă teafăr, plin de lumina bucuriei și a credinței, scăpând de acele chinuri.

enter image description here

Vă așteptăm cu drag la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, începând cu ora 09:00 într-un sobor de preoți și diaconi.'', a transmis Părintele Paroh Radu Herțeg.

enter image description here Descriere poză: Părintele Radu Cristian Herțeg, alături de ÎPS Teodosie și un sobor de preoți

Vă recomandăm să citiți mai articole de pe site-ul ABC Ortodox, printre care următorele:

Citește și - IPS Teodosie va face un demers foarte important pentru adevărul istoric, pentru demnitatea Bisericii și a neamului nostru

Citește și - Știrea nemediatizată pe care trebuie să o vadă toată lumea și cei care denigrează, pe nedrept, pe ÎPS Teodosie și Biserica - Foto / Video

Citește și - De nemăsurat folos sufletesc ne-ar fi dacă am lua aminte și urma învățăturile Mântuitorului dăruite nouă prin pilda ÎPS Teodosie!

Citește și - Tema crucială care se vrea ascunsă! ÎPS Teodosie: E sanctuarul neamului românesc - atât de valoros este acest loc și trebuie să îl cinstim! - Video

Citește și - ÎPS Teodosie, îndemn crucial pentru părinți: Cea mai importantă moștenire pe care trebuie să o lase părinții copiilor lor! - Video

Citește și - Pr. Ioan Istrati, mărturie care te va face să lăcrimezi. Ce a făcut ÎPS Teodosie cu niște platouri cu bunătăți de la o masă pusă cu ocazia unui hram

Citește și - ÎPS Teodosie: Nu vă înspăimântați de zvonuri și de tot felul de amenințări! Nu avem de ce să ne temem dacă facem acestea! - Video

Citeste si - Îndemnuri esențiale pe care ni le-a spus pr. Iustin Pârvu pentru a avea folos duhovnicesc

Citeste si - Pr. Iustin Pârvu ne spune de ce trebuie canonizați ''Sfinții închisorilor''! - Video

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.