Pr. Dan Damaschin lansează un apel inedit ca să sprijinim construcția Clinicii de caritate pentru mame și copii 'Veronica'

ANUNȚ EMINESCIAN. Simți că poți face mai mult decât a te juca pe tastatură și poți vorbi lumii despre frumusețe și iubire, mai ceva decât ... poetul nepereche?

Te-ai săturat de dat like-uri la postările ce nimic nu au spune sau la știrile cu cei ce banul îl vânează și câștigul fără muncă, doar ca prietenii să știe că ești activ în online?

Vrei cu adevărat să te simți erou în linia întâi a frontului în care omenia se luptă cu foamea și cu sărăcia?

Dacă mai știi să pui și virgulele la locul lor, ba chiar să folosești și cratima, iar în timp ce filmezi un material nu te apucă sevrajul de dorul jocului pe telefon, să știi că te potrivești de minune pe un post de bun la toate în Echipa Vieții, Batalionul disciplinar Media - Comunicare.

Da, știu că sună a muncă serioasă, în timp ce tu visai să stai la pupitre sau la birouri pompoase încă din grădiniță, dar află că nimic nu se compară cu adrenalina unei zile de pe la noi.

Mare dreptate avea Eminescu: ,,cine scapă, scapă! ". Sau nu, ăsta parcă era Părintele Antonie. Avantaje?

Dacă de muncă nu moare nimeni, nici de foame nu va muri. Cum vei sta mai mult pe la biserica, s-ar putea să mai pice chiar câte-un colac, o colivă, o sarma... Cerințe speciale?

Așa cum am spus și mai sus, Biserica e casa noastră. Ar trebui și o vorbă bună de la duhovnicul tău. Cum ce-i ăla? Cauți pe Dex, mai apoi pe la Mitropolie și sigur te faci și cu o adeverință frumoasă, plină de metafore eminesciene.

Dacă nu te descurci de loc, începi de azi cu Biserica din cartierul tău și peste o lună sigur mă va suna preotul de la tine ca să-ți pună o pilă. Pe cuvânt de onoare! Rugăminte!

Nu mă suna și nici nu-mi da mesaje private, decât după ce-ți dai CV - ul pe pr.dandamaschin@yahoo.com sau limitați - vă la comentarii pe Facebook-ul meu. Așa aflu si eu cu cine am de - a face.

Apropo, un pic de engleza, un EXCEL, oleacă de disciplină în trafic, la volan sau la muncă, se mai face prin școală?

Domnul să vă bucurie sufletul cu poezia harului spre veșnică desfătare, dimpreună cu Îngerii și cu Sfinții!, a scris părintele Dan Damaschin, pe pagina sa de Facebook.

Sprijină și tu construcția Clinicii de caritate Veronica. Pr. Damaschin: Mii de mame și copii sărmani vor beneficia! Ajută-ne să ajutăm! - Conturi

CLINICA VERONICA

DĂRUIEȘTE UN GRAM DE SĂNĂTATE! DĂRUIEȘTE ȘI DISTRIBUIE! AJUTĂ-NE SĂ AJUNGEM LA CEI CE VOR SĂ NE AJUTE! AJUTĂ-NE SĂ AJUTĂM!

Puțin a mai rămas din multele ce trebuiau făcute. Exteriorul e ca și gata. Grilajul de la scara exterioară se va monta zilele viitoare și cam atât. Poate mai punem aici și refacerea trotuarului cu borduri si ceva pavele.

Liftul mai trebuie cumparat și el, dar nu știu dacă să-l trec la exterior sau la interioare. În clădire mai avem nevoie de uși, mobilier, pardoseală, montat tavanul, obiectele sanitare, termice și electrice.

Că tot vorbim de electrice, postul de transformare pentru cei 300 de kilowați necesari RMN-ului și CT-ului, va scoate sufletul din noi, dar trebuie și acela făcut cu o grămadă de bani.

Si uite că am ajuns și la RMN și CT, iar aici chiar avem o mare încercare, pentru că până la sfârșit de an trebuie dați toți banii. Care este nevoia urgență, așadar?

400000 pentru amenajare și 700000 pentru dotare. De euro!!! E mult? În comparație cu ce? Cu miile de vieți de mame și de prunci nevinovați ce vor putea fi salvate?

Haideți, dragilor, să ne unim și să DĂRUIM IUBIRE și SĂNĂTATE copiilor orfani ori sărmani și tuturor mamelor înlăcrimate!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.