Pr. Ioan Istrati, relatare emoționantă despre însănătoșirea miraculoasă a unei fetițe aflate în comă: M-am cutremurat! De atâtea ori am lăcrimat!

''Mămăliga din cer. Azi am plâns oleacă. Ce s-a întâmplat. Ieri primesc mesaj de la două doamne credincioase pentru care mă rog, să pomenesc o păpușică de trei ani, Eveline.

Fetița dormea de amiază și nu se mai trezea. Mama ei a tot încercat să o trezească. Nimic. Copila era în comă. Distrusă, mama a dus-o de urgență cu salvarea la spital.

Cele două femei mă rugau să o pomenesc pe pruncuță la slujbe. Asta știu să fac. Doctorii erau foarte rezervați. Au intubat-o imediat. Spun uneia dintre doamne: vă rog, să facă toți cunoscuții, și mama, Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sfantului Ioan Rusul.

Femeia descumpănită îmi scrie: nu putem noi nimic, părinte. Nicio mămăligă nu valorează rugăciunea noastră. Eu am insistat, să facă Paraclisul și Acatistul Sf Ioan. Azi, am pomenit păpușica la Sfântul Altar, de ziua Sfintei Teodora de la Sihla.

Tot azi, spre seară, doamna îmi scrie plângând că fetița s-a trezit din comă și a cerut mămăligă. M-am cutremurat.

(Am citit textul ăsta scris de mine de zece ori, și tot de atâtea ori am lăcrimat). Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui.'' - text scris de părintele Ioan Istrati și postat pe pagina dânsului de Facebook acum ceva timp, însă este bine să ne aducem aminte de cât de minunat este Dumnezeu întru Sfinții Săi.

Citește și articolul - Convertirea care te va lăsa cu gura căscată! Pr. Ioan Istrati a relatat schimbarea radicală făcută de un avocat, devenit călugăr în Muntele Athos

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati, mărturie care te va face să lăcrimezi. Ce a făcut ÎPS Teodosie cu niște platouri cu bunătăți de la o masă pusă cu ocazia unui hram

Citește și articolul - Gigi Becali apără Biserica și pe ÎPS Teodosie: Degeaba faceți atâta tam-tam ca să se smintească lumea. Nu există nicio răzvrătire!

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citește și articolul - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copilaș de 5 ani care a avut autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie... Sf. Ioan Rusul!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.