Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

''Dumnezeu poate face din vestirea morții, vestire de viață. V-am scris acum vreun an despre o fată căsătorită, cu formațiuni canceroase in interiorul craniului care apăsau pe creier. Mai avea - după spusa doctorilor - câteva luni de trăit.

Fata a plâns disperată și s-a rugat mult. Într-o noapte a visat un tânăr mlădios și sfios care i-a spus: de ce nu citești rugăciunea mea? Fata l-a întrebat: ce rugăciune ai tu, că ești tânăr.

El i-a răspuns: Eu sunt Ioan și umblu pe la paturile bolnavilor, ajut bebeluși să poată vorbi, dăruiesc darul nașterii tinerelor femei care nu pot avea bebeluși.

Fata s-a trezit și a început să se roage mult Sfântului Ioan Rusul. În fiecare zi. M-a sunat și a venit de la 400 de km, la noi la Biserică unde i-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap.

După multe rugăciuni, fiind în spital, a venit noaptea asistenta șefă bosumflată să îi facă analize, că așa a zis doctorul. Acesta l-a visat pe Sfântul Ioan care i-a poruncit să facă din nou analizele, că fata s-a vindecat. Ceea ce s-a întâmplat.

După un an în care fata n-a mai avut absolut nimic, mi-a scris iar cu mii de lacrimi. Are iar dureri de cap mari. A mers la analize. Markerii tumorali sunt iar foarte mari. Doctorii i-au zis că a recidivat cancerul cranian.

M-a lovit cu un baros în cap. Mi-am înghițit lacrimile. Cum așa? Unde am greșit? Sfântul Ioan Rusul nu face minuni doar pentru un an. Și apoi moartea.

I-am scris fetei să se roage Sfântului Ioan. I-am zis: o să îl rog și eu să se ocupe de caz. O zi n-am fost bun de nimic. Fata îmi scrie tot mai deznădăjduită. Markerii tumorali erau enormi. Doctorii i-au dat o lună de viață.

Mi-a zis: Părintele meu, nu vreau să mor. Rugați-vă la toți sfinții. Pentru mine nu mai e decât un singur lucru: moartea. I-am zis: Dumnezeu poate să facă din vestirea morții vestire de viață.

Plângea atât de tare la telefon, că nu mai înțelegeam nimic din ce spunea. Eram doar acolo în suferința ei gigantică, neputincios, inutil. M-am rugat pentru ea.

Și totuși. Sfântul Ioan care s-a arătat doctorului a zis clar: E vindecată. Sfântul Ioan nu poate minți. M-a străfulgerat o idee. Am sunat-o pe fată. "Mergi și fă rmn, ct, toate analizele, că nu e spre moarte. Sfântul nostru iubit nu poate minți".

S-a dus fata. Îndoită. Nu mai credea nimic. Mi-a zis distrusă: mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul de un an de viață. Și a închis. A doua zi mă sună: părinte!!!!

Markerii tumorali erau enormi pentru că sunt însărcinată. De asta mă durea capul. Ați zis că vestirea de moarte va fi o vestire a vieții. Va fi un bebeluș! Am mulțumit cu lacrimi Sfântului. Sfântul Ioan nu poate minți.'' - preot Ioan Istrati.

Citește și articolul - Minune a Sf. Ioan Rusul. Pr. Ioan Istrati: Doctorii i-au zis că va muri! Cum s-a vindecat o fată care suferea de o boală cumplită!

Citește și - Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copilaș de 5 ani care a avut autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie... Sf. Ioan Rusul!

'PEO și Sfântul Ioan Rusul În august, eram la Biserică. Trebuia să plec la o sfeștanie. Când mă bag în mașină, oprește o altă mașină lângă mine.

Părinte, am venit de la București. Vă rugăm, nu ne lăsați. M-am întors în Biserică, mi-am pus veșmântul și le-am făcut rugăciuni.

Aveau un copilaș de 5 ani, cu spectru autist. Nu vorbea. Părinții mi-au spus că e foarte activ, obrăznicuț și face multe prostioare, așa că e imposibil să îl ducă la o grădiniță.

Se temeau că va plânge și va zbiera la rugăciune. Am zâmbit copilului, i-am dat Crucea mare de metal, m-am jucat cu el. Incredibil, dar a stat foarte cuminte și i-am citit rugăciunile.

I-am dat fesul Sfântului Ioan Rusul să-l pupe. I-am zis: voinicule, ce vrei să te faci când vei fi mare? Mama a zis că nu vorbește. Dar copilul a vorbit: PEO.

Preot, am zis, și copilul a zâmbit și a dat din cap. Ei bine, Peo va vorbi de n-o să vă vedeți. Părinte, are autism, doctorii au zis că nu va vorbi. N-ați vorbit cu doctorul care trebuie. Decât acum. Cu Sfântul Ioan Rusul.

Mama cu lacrimi în ochi a dat din cap. Le-am dat ulei de la candela Sfântului Ioan. Au plecat fericiți. A doua zi - după mărturia mamei - copilul a început să vorbească cuvinte după cuvinte. Tot mai multe. Apoi fraze scurte.

Părinții erau într-al nouălea cer. Mi-au scris să mulțumească Sfântului Ioan și să mă roage să continuăm împreună rugăciunea. Copilul vorbește, dar mai are neastâmpărul din trecut.

Mulțumim, Sfinte Ioane! Ești un scump.', a relatat părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și mesajele primite de la mama copilului.

Citește și - Supereroul fetiței cu autism! Pr. Ioan Istrati: Minunea Sf. Ioan Rusul cu o fetiță de 4 ani bolnavă cu autism non-verbal total

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati, apel umanitar pentru soția unui preot din Suceava, operată de tumoare la cap: „Viața și recuperarea Simonei depind de tratamentul pe care îl va primi. Avem nevoie de ajutorul dvs.

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.