Să luăm aminte ce i-a răspuns pr. Ioan Istrati unei femei indignate care l-a criticat

Pentru a înțelege contextul, vă invităm să citiți textul: Planul satanei este clar! Pr. Ioan Istrati: În aceste vremuri cumplite, concret, ce trebuie să facem noi, care avem fericirea că ne-am născut ortodocși!

''Trăim vremuri cumplite. O elită satanică s-a instalat la conducerea lumii și face totul pentru distrugerea umanității. E groaza și sila bogătașilor că oamenii s-au înmulțit și nu mai pot să își conducă Rolls-urile nebunește pe drumurile pustii.

Planul Satanei este clar: să omoare câteva miliarde de oameni. La derută. Fie că e o paandemie, fie că e război nuclear, fie că e foamete totală, totul e pentru controlul persoanelor, pentru moartea libertăților și pentru uciderea adevărului.

Ceea ce aceste mizerii nu știu este faptul că Adevărul NU mai poate fi ucis. El e Hristos, Dumnezeu Cuvântul, nu o sumă de valori și de axiome luate ad hoc. El a murit o dată pentru totdeauna și a înviat pentru veșnicie.

Oricât ar pregăti globaliștii venirea domnului lor Antihrist, umanitatea integrată în Trupul lui Hristos Biserica știe că iadul a fost zdrobit''.

După ce a scris acest text, o femeie l-a criticat pe părintele Ioan Istrati, afirmând: Nu puteți doar să iubiți? Se simte multă ură în ceea ce scrieți.

Răspunsul, frumoasa explicație a părintelui Ioan Istrati:

''O doamnă cu steag albastru galben la profil îmi scrie indignată: nu puteți doar să iubiți? Se simte multă ură în ceea ce scrieți. (La mesajul despre elita satanică care vrea să distrugă lumea).

Doamnă slava, nu este niciun pic de ură în ceea ce scriu. E realism trist, durere pentru mizeria planetară a elitismului satanic, scârbă pentru globalismul ucigaș de suflete.

E iubire. Iubirea înseamnă durere de inimă pentru cei ce pier. Suferință pentru frații care se omoară inutil de dragul orgoliilor unor îmbuibați nemernici. E dor de pace, amarul strâns in inimă în fața sutelor de mii de morți în zadar.

Iubirea e dorința după pace și unire. Iubirea e rugăciune pentru toți. Iubirea e mustrare a răului. E discernământ de separare a luminii de întunericul din tine. Iubirea e plângere pentru cei ce-și vând viața veșnică pentru plăcere, avere și putere.

Iubirea nu e un zâmbet tălâmb, decerebrat asupra oceanului infinit de suferință a lumii. E spirit critic, lucrare, implicare, foc. Iubirea e ardere de tot.

Dacă nu credeți, vedeți ce a vorbit, simțit și lucrat Iubirea cea veșnică a Tatălui, Mântuitorul nostru Dumnezeu. Și cum a ars El ca o lumânare, pentru cei pe care i-a iubit'' - text scris de părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook.

Citeste si - Te va face să lăcrimezi mărturia cutremurătoare a pr. Ioan Istrati despre ÎPS Teodosie: Asta face de 5 ani / ABC Ortodox subscrie la această descriere adevărată

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.