Ce ar mai fi de spus după o nouă MINUNE uimitoare a Sf. Ioan Rusul... ''Mulțumim Sfinte doctor fără de arginți, chirurg minunat și logoped dumnezeiesc, Ioan Rusul!''

Sfântul Mărturisitor Ioan Rusul s-a născut în jurul anului 1690, în Rusia. Sfântul Ioan Rusul a căzut prizonier la turci, în timpul războiului ruso-turc din anul 1711. A ajuns rob la un ofiţer superior turc din Procopie, Asia Mică, căruia i-a slujit cu smerenie.

Bătut, lovit, scuipat, devenit ținta disprețului ienicerilor turci din tabăra militară ce se afla în Procopie, Sfântul Ioan Rusul răspundea celor ce-l îndemnau să își lepede credința că ar prefera să moară decât să cadă în acest înfricoșător păcat.

Era îngrijitor la animale, iar grajdul vitelor i-a devenit şi lui casă. Deşi, în timp i s-a oferit o cameră apropiată de grajd, Sfântul Ioan a refuzat şi a continuat să doarmă alături de animale.

Prin rugăciunile Sfântului Ioan Rusul, grajdul se umplea de bună mireasmă. Dormea puţin, se ruga mult şi se hrănea cu pâine şi apă. În fiecare sâmbătă mergea la biserică şi se împărtăşea cu Sfintele Taine. Sfântul Ioan Rusul a trecut la Domnul în jurul vârstei de 40 de ani, în anul 1730.

Sfintele sale moaşte au fost descoperite după trei ani de la moartea sa, când Sfântul Ioan s-a arătat în vis preotului din sat. În prezent, sfintele moaşte ale Sfântului Ioan Rusul se află în localitatea Procopie din insula grecească Evvia.

La Sfântul Ioan Rusul, mare tămăduitor şi făcător de minuni, au evlavie credincioşii de pretutindeni. În Evvia, Sfântului Ioan Rusul, cel care a trăit toată viaţa ca un rob, în grajd, împreună cu animalele, i s-a ridicat o biserică impunătoare. (surse: vol. "Vieţile Sfinţilor").

Relatarea părintelui Ioan Istrati despre o nouă minune uimitoare a Sfântului Ioan Rusul: Vă invităm să citiți în rândurile de mai jos o relatare care ne lasă fără cuvinte despre o nouă minune uimitoare a Sfântului Ioan Rusul ''doctor fără de arginți, chirurg minunat și logoped dumnezeiesc''.

''Azi a venit o familie foarte frumoasă la Biserică la noi. Cu patru copilași foarte scumpi. Toți copiii s-au închinat frumos. O fetiță de vreo 5 ani a fugit spre mine și m-a îmbrățișat. Eu nu știam de ce. Am întrebat-o.

Mi-a zis: pentru că ați rugat pe Sfântul Ioan care m-a ajutat să vorbesc. Am rămas trăsnit. Eu îi pomenisem. Veniseră anul trecut. Acuma mi-am amintit. Fetița nu vorbea deloc.

Le-am făcut rugăciuni. Fetița a sărutat Crucea și fesul Sfântului Ioan. La sfârșit i-am zis: paa. Fetița s-a întors, mi-a făcut din mână și a zis și ea: pa. De atunci a început să spună tot mai multe cuvinte. Le avea deja în cap. Doar nu le putea exprima. Fetița e de o inteligență sclipitoare.

Am întrebat-o cum te-a învățat să vorbești? Copila a stat un pic, a dat ușor din cap, apoi mi-a zis la ureche: mi-a pus degetul pe gură și gata. Mulțumim Sfinte doctor fără de arginți, chirurg minunat și logoped dumnezeiesc, Ioan Rusul!'', a scris părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook.

Citește și articolul - ''Las-o mai moale cu minunile astea cu fesul Sf. Ioan Rusul''. Răspunsul părintelui Ioan Istrati

Citeste si articolul - Pr. Ioan Istrati: Vă relatez o minune a Sfântului Ioan Rusul în viața mea. Dă, măi, fesul, românului!

Citiți și alte MINUNI alte SF. IOAN RUSUL: ''Copilașul care a suferit de autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie...'' Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copil de 5 ani de către ''chirurgul de lumină'' Sf. Ioan Rusul

'PEO și Sfântul Ioan Rusul. În august, eram la Biserică. Trebuia să plec la o sfeștanie. Când mă bag în mașină, oprește o altă mașină lângă mine.

Părinte, am venit de la București. Vă rugăm, nu ne lăsați. M-am întors în Biserică, mi-am pus veșmântul și le-am făcut rugăciuni.

Aveau un copilaș de 5 ani, cu spectru autist. Nu vorbea. Părinții mi-au spus că e foarte activ, obrăznicuț și face multe prostioare, așa că e imposibil să îl ducă la o grădiniță.

Se temeau că va plânge și va zbiera la rugăciune. Am zâmbit copilului, i-am dat Crucea mare de metal, m-am jucat cu el. Incredibil, dar a stat foarte cuminte și i-am citit rugăciunile.

I-am dat fesul Sfântului Ioan Rusul să-l pupe. I-am zis: voinicule, ce vrei să te faci când vei fi mare? Mama a zis că nu vorbește. Dar copilul a vorbit: PEO.

Preot, am zis, și copilul a zâmbit și a dat din cap. Ei bine, Peo va vorbi de n-o să vă vedeți. Părinte, are autism, doctorii au zis că nu va vorbi. N-ați vorbit cu doctorul care trebuie. Decât acum. Cu Sfântul Ioan Rusul.

Mama cu lacrimi în ochi a dat din cap. Le-am dat ulei de la candela Sfântului Ioan. Au plecat fericiți. A doua zi - după mărturia mamei - copilul a început să vorbească cuvinte după cuvinte. Tot mai multe. Apoi fraze scurte.

Părinții erau într-al nouălea cer. Mi-au scris să mulțumească Sfântului Ioan și să mă roage să continuăm împreună rugăciunea. Copilul vorbește, dar mai are neastâmpărul din trecut. Mulțumim, Sfinte Ioane! Ești un scump.', a relatat părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook. Articolul îl găsiți aici!

Citiți și - Supereroul fetiței cu autism! Pr. Ioan Istrati: Minunea Sf. Ioan Rusul cu o fetiță de 4 ani bolnavă cu autism non-verbal total

''Supereroul. Știți că acum toată cultura pop e infestată iremediabil cu supereroi. Sute de filme și personaje, care mai de care mai non-umane.

Astă-vară, a venit la noi la Biserică o familie de la 400 de km, nu spun de unde. Aveau o fetiță de 4 ani cu autism non-verbal total.

Copila țipa îngrozitor când au vrut să o aducă în Biserică. Se zbătea cu o forță de nedescris, plângea și lovea în toate părțile. I-am zis mamei să nu mai insiste, că ies eu afară să îi citesc rugăciuni.

Mult spus rugăciuni, căci fetița a plâns și a urlat tot timpul, s-a lovit micuța de multe ori. L-am rugat în fugă pe Sfântul Ioan Rusul să o izbăvească de răul și de boala asta.

După un minut, copilul n-a mai putut fi ținut și a plecat tatăl ei cu ea la mașină. Am continuat rugăciunile cu epitrahilul și fesul Sfântului pe capul mamei care plângea în hohote.

Le-am dat canon de rugăciune Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sf. Ioan Rusul, untdelemn de la Sfântul Maslu de la noi. Am pomenit fetița la toate slujbele.

Ieri au venit din nou. Copilul a plâns și a țipat iarăși la intrarea în Biserică. Doar puțin. I-am adus aminte că a mai fost pe la noi. I-am zâmbit. I-am arătat icoanele. Fetița vorbește deja câteva cuvinte, spune că are 4 ani, pupă icoana cu Sfântul Ioan Rusul și o îmbrățișează.

Doctorii le zdrobiseră inima părinților, că niciodată nu va vorbi. Iată că, prin ajutorul Sfântului Ioan Rusul copilul vorbește puțin, nu mai urlă, zâmbește, privește lumea, recunoaște oamenii. I-am dat o jucărie de pluș cu omul păianjen pe care o aveam prin cancelarie.

La rugăciuni a stat foarte cuminte, a mângâiat Sfânta Cruce și a sărutat-o. Părinții plângeau. Dar de fericire. Tatăl mi-a zis: părinte, îi plac filmele cu supereroi.

Eu i-am zis: supereroul din viața ei nu sare pe blocuri, nu arde cu privirea. Zboară la cei ce se roagă cu lacrimi și le vindecă pruncii. E Sfântul Ioan Rusul.'' - Pr. Ioan Istrati. Citiți articolul aici!

Citiți și - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

Citiți și - Minunea Sfântului Ioan Rusul cu un muribund

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.