Părintele Ioan Istrati: Chirurgul cel minunat a făcut o nouă vindecare cu un bolnav de cancer..., deși doctorul oncolog a zis că nu se mai poate face nimic!

Părintele Ioan Istrati a relatat o nouă minune făcută de Sfântul Ioan Rusul 'chirurgul cel minunat', cu un bărbat de cancer, cu multiple metastaze. Doctorii i-au spus că nu se mai poate face nimic...

"Ai pile mari acolo Sus". Azi o doamnă credincioasă, care vine la noi la Biserică, mi-a povestit ceva minunat. Acum câteva luni, a venit la noi un om cu carcinom hepatic și cu metastaze în jurul ficatului. I-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan Rusul pe cap.

Era atât de slab și de neputincios, că îl țineau cei dragi de umeri, și l-au pus pe un scaun. Doctorul i-a zis că nu se mai poate face nimic, din cauza faptului că erau multiple metastaze, risipite în cavitatea abdominală. Doctorul a zis că, dacă nu e o tumoră singulară, nu poate tăia toate organele.

I-am dat canon de rugăciune Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul sf Ioan Rusul. Să le citească toți din familie. Omul a oftat și a zis: eu părinte nu mai văd pe carte bine, sunt sfârșit. I-am dat să zică Tatăl nostru mereu.

Le-am zis: vorbim cu chirurgul sfânt Ioan Rusul să strângă la un loc cancerul. Omul a oftat din inimă și a dat din cap trist. După 2 săptămâni de rugăciune, s-a dus la doctor. Oncologul i-a făcut CT și a început să își facă Cruce.

Toate cancerele mici lipite de toate organele erau strânse într-o tumoră unică. Pe care doctorul a extirpat-o a doua zi. Doctorul a arătat spre Cer și i-a zis: ai pile mari, acolo Sus. Omul se simte bine, se recuperează încet după operație și dă slavă lui Dumnezeu.

Mi-a transmis prin această credincioasă că primul lui drum când se va întrema bine va fi la Biserica să mulțumească Sfântului Ioan, chirurgul cel minunat. Mulțumim Sfinte scump.'', a scris părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Minunea care te va face să prețuiești viața. Pr. Ioan Istrati: Sfântul Ioan Rusul a chemat-o către Biserică ca să îi spună ceva... !

Citește și - Pr. Ioan Istrati, relatare emoționantă despre însănătoșirea miraculoasă a unei fetițe aflate în comă: M-am cutremurat! De atâtea ori am lăcrimat!

Citește și - Pr. Ioan Istrati: Rugăciune către Sf. Ioan Rusul / Vedeți și câteva relatări cu minunile Sfântului

Citește și - Pr. Ioan Istrati: El este chirurgul de lumină care a vindecat miraculos un bebeluș bolnav la creier de o maladie gravă - Foto dovada

Citește și - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citește și - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

Citește și - Mărturia pr. Ioan Istrati despre cum Sf. Ioan Rusul a vindecat miraculos o femeie din Suceava cu mâinile paralizate. Doctorul nu a putut explica!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.