''Și-a fracturat coloana cervicală și a rămas imobilizat la pat''. Pr. Ioan Istrati: Mesaj primit de mine. Să fim buni și să ajutăm - Detalii conturi în articol

Părintele Ioan Istrati: ''Mesaj primit de mine. Să fim buni și să ajutăm.

Buna ziua, apelez la dumneavoastră pentru soțul meu Fratila Ionuț in vârsta de 26 de ani, in data de 13.08.2023 a avut un accident de mașina foarte urat, o roata de la mașina sa desfăcut in mers/ s-a rupt și la aruncat pe camp, mașina dându-se peste cap de 3 ori , a avut fractura de coloana cervicala C1-C6, din acel moment a rămas imobilizat la pat.

Medicii nu ne-au dat șanse prea mari sa trăiască la cum a arătat RMN-UL lui, dar el a luptat și a demostrat cât de puternic este pentru fetița lui , a stat internat o luna la Spitalul de Urgentă Ploiești , după care au hotărât sa il trasfere la Spitalul de Urgentă Bagdasar-Arseni

Pe data de 25.09.2023 a fost operat practicându-se decompresiune medulara și radiculara C6 intraforamidala bilateral prin discectomie C5/C6 și sinteza intersomatica C5/C6 și fixarea coloanei cervicale cu 4 șuruburi , in momentul de fata este internat la Spitalul de Recuperare Sfântul Sava din București , unde costurile depășesc cu mult situația noastră financiară.

(4075 euro ) pe lun , și recuperarea lui poate dura un an, sau și mai mult. Ne dorim din suflet ca oamenii cu suflet mare sa ne ajute ca Ionuț sa poată face recuperarea in continuare, ca el sa își îndeplinească visul ca merge cu fetița de mâna la grădinița , și sa aibe viata ca înainte și sa ne creștem fetița care are 3 ani și 9 luni împreuna.

Făcând un calcul pentru un an costurile recuperării ajung undeva la 50.000 de euro , bani care sunt imposibil de strâns din veniturile noastre . Și cel mai mic ajutor pentru noi in momentul de fata contează enorm8După ultimul RMN, opinia medicilor s-a îmbunătățit ușor, deschizându-se o fereastră de speranță, deși mică, pentru o recuperare a mobilității.

Progresul este lent, dar sigur, și se întrevede posibilitatea ca, cu multă muncă și dedicare, după un drum lung de până la doi ani de zile de terapie zilnică, să se înregistreze îmbunătățiri semnificative.

Astăzi, vă povestim despre lupta zilnică, despre micile victorii care ne umplu de bucurie: simțirea picioarelor care, deși încă nu susțin mișcări independente, reprezintă un semn încurajator de progres; capacitatea de a prinde obiecte, un gest simplu, care ne-a fost atât de dor; și momentele acelea prețioase când poate să bea o gură de apă de unul singur.

Aceste progrese, oricât de mici, sunt pași enormi pe drumul recuperării. Cu toate acestea, drumul este lung și plin de provocări. Recuperarea necesită o dedicare zilnică și resurse considerabile.

În aceste momente, ne întoarcem către voi, comunitatea noastră, pentru sprijin. Ajutorul vostru poate face diferența între stagnare și progres, între disperare și speranță. Împreună, putem oferi șansa la o viață aproape normală, apropiindu-ne de visul de a fi din nou o familie unită, așa cum eram înainte.

Vă rugăm să vă alăturați eforturilor noastre, să contribuiți cum puteți la această călătorie lungă de recuperare. Fiecare gest, oricât de mic, contează enorm. Să ne unim forțele și să arătăm că, prin solidaritate și iubire, putem învinge obstacolele!

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să ne dea puterea și înțelepciunea necesară pe acest drum dificil. Cu ajutorul și susținerea dumneavoastră, avem încredere că vom reuși să trecem peste această încercare, să aducem zâmbete și să oferim speranță.

Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor oferit, pentru gândurile bune și pentru rugăciunile voastre. Să fim împreună în această luptă, pentru a reconstrui un viitor în care să fim din nou o familie fericită și unită.

Împreună, putem scrie un nou capitol în povestea lui Ionuț, unul cu un sfârșit fericit. Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră! Va las mai jos conturile bancare:

RO22BACX0000002526579000 ( Fratila Ionuț ) Unicredit

RO81RZBR0000060022155675 - Fratila Alexandra (soția ) Raiffeisen

Cont: RO18 BRDE 300S V662 1072 3000 ( Fratila Alexandra ) BRD

RO19RZBR0000060025263313 (Fratila Alexandra) Raiffeisen euro,

https://www.paypal.me/Fratila16''.

Citește și articolul - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

''Dumnezeu poate face din vestirea morții, vestire de viață. V-am scris acum vreun an despre o fată căsătorită, cu formațiuni canceroase in interiorul craniului care apăsau pe creier. Mai avea - după spusa doctorilor - câteva luni de trăit.

Fata a plâns disperată și s-a rugat mult. Într-o noapte a visat un tânăr mlădios și sfios care i-a spus: de ce nu citești rugăciunea mea? Fata l-a întrebat: ce rugăciune ai tu, că ești tânăr.

El i-a răspuns: Eu sunt Ioan și umblu pe la paturile bolnavilor, ajut bebeluși să poată vorbi, dăruiesc darul nașterii tinerelor femei care nu pot avea bebeluși.

Fata s-a trezit și a început să se roage mult Sfântului Ioan Rusul. În fiecare zi. M-a sunat și a venit de la 400 de km, la noi la Biserică unde i-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap.

După multe rugăciuni, fiind în spital, a venit noaptea asistenta șefă bosumflată să îi facă analize, că așa a zis doctorul. Acesta l-a visat pe Sfântul Ioan care... Vedeți continuarea articolului aici!

Citiți și articolul - Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copilaș de 5 ani care a avut autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie... Sf. Ioan Rusul!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.