Poză inedită cu pr. Ioan Istrati de când era copil: Pruncul ăla sunt eu. Sărut mâinile, mamă (poza în articol)

Părintele Ioan Istrati a făcut o postare, azi, pe 8 februarie, în contextul aniversării zilei sale de naștere. Pe această cale, ABC Ortodox îi transmite: La mulți ani întru Hristos! Sănătate, pace și alese bucurii duhovnicești!

Postarea părintelui Ioan Istrati: ''O femeie a rămas însărcinată. Sarcina era ok, burta era destul de mică, bebelușul dădea din picioare. În luna a cincea, femeia a făcut iminență de avort, hemoragie uriașă. Profesorul ginecolog de la Iași a zis: dă-l afară, că n-are nici 5% șanse să supraviețuiască.

Femeia: mai bine mor decât sa-l dau afară. Doctorul: femeie, ești nebună? Copilul tre să înoate în lichid amniotic, nu mai ai deloc, sarcina e ca o minge spartă. Scoate-afară șobolanu. Încă o hemoragie de asta și mori.

Citește și articolul acesta - Pr. Ioan Istrati arată cea mai teribilă fotografie. Ce fac copiii în pântece ca să nu fie avortați - Foto aici

Femeia în lacrimi: mai bine mor de o mie de ori decât să-l scot afară. Doctorul vânăt de nervi: ce idioți ați adus aici, cadre medicale. Ok, doamnă, nici să nu te ridici în picioare 4 luni, că iese afară. Merg la Doctorul ginecolog Gafar, din Târgu Neamț.

Omul luminat le zice: țineți copilul, dacă vrea cel rău să-l omoare, sigur iese vreun preot, vreun scriitor, vreun om de seamă. Părintele Paisie de la Sihla îi zice femeii: spune de sute de ori pe zi Tatăl nostru și fă Cruce pe burtă de mii de ori, și va trăi.

Copilașul nu avea unde înota. Mama lui mărturisește cu mâna pe Cruce că l-a auzit în ea plângând. Știu că vocea vine din trecerea aerului prin corzile vocale, dar mama zice că și dacă moare, tot spune că l-a auzit în ea plângând.

Și uite cu mii de rugăciuni și Liturghii, pe 8 februarie a ieșit un prunc sănătos, grăsun și trandafiriu care i-a asurzit pe medici cu plânsul lui. Pruncul ăla sunt eu. Sărut mâinile, mamă.'', a postat părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook, la care a atașat și fotografia de când era copil.

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati, apel umanitar pentru soția unui preot din Suceava, operată de tumoare la cap: „Viața și recuperarea Simonei depind de tratamentul pe care îl va primi. Avem nevoie de ajutorul dvs.”

Preotul sucevean Teodor Mera face apel la oamenii cu suflet mare să îi ajute soția să se recupereze, după ce aceasta a suferit o operație complicată de înlăturare a unei tumori la cap.

În data de 8 ianuarie 2024, Simona Mera, soția preotului, a leșinat, a intrat în stare de inconștiență cu o formă de semipareză. Internată fiind la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, în urma unui CT, ulterior RMN, s-a descoperit o tumoare care înglobează și mulează nervii cranieni V-XI, scrie Suceavalive.ro.

Părintele Ioan Istrati a distribuit mesajul părintelui Teodor Mera, în care face apel la oameni să se roage pentru soția lui, Simona, și cei care doresc să doneze în conturile pe care le găsiți mai jos în articol.

''Pr. Ioan Istrati: Mesaj de la părintele Teodor Mera, prieten bun și coleg:

Pomeniți în rugăciune pe draga mea soție Simona, pentru sănătate. Vă mulțumesc din suflet!! Dumnezeu prin tine, a împlinit rugămințile cuiva.

Să fiți iubiți de Dumnezeu! O comuniune de suflete frumoase!. Mulțumesc Lui Dumnezeu! Avem răbdare, multă răbdare și credință! Domnul ne este aproape și ne sprijină! Vă iubim!

După operație Simona trebuie ajutată să meargă mai departe! Este internată la Institutul Creierului, Brain Institute Spitalul Privat Monza București.

Viața și recuperarea ei depinde de tratamentul pe care îl va primi. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră ca să o susținem pentru recuperare! Dacă dorește cineva, sau din cei care pot și vor să ajute eu las un număr de cont!

Cont în LEI: BRD G.S.G Cont: RO14BRDE340SV213 20423400 codul SWIFT: BRDEROBU Titular cont: Mera Teodor

Cont în EUR: Banca: BRD G.S.G. Cont: RO11BRDE340SV40634153400 codul SWIFT: BRDEROBU Titular cont: Mera Teodor

Pentru mai multe detalii, îmi puteți scrie adresa pr.merateodor@gmail.com tel. 0740768073 Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze viața!''.

Citește și articolul - Citește și articolul următor - Pr. Ioan Istrati: Sticluța Sf. Nectarie. Minunea întâmplată cu o femeie bolnavă de cancer la sân

Citește și articolul - Mărturia pr. Ioan Istrati despre cum Sf. Ioan Rusul a vindecat miraculos o femeie din Suceava cu mâinile paralizate. Doctorul nu a putut explica!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.