Pr. Ioan Istrati: O minune a Sf. Ierarh Nectarie, istorisită mie de doamna Daniela Cristina / Cum s-a vindecat miraculos de cancer la sân

''O minune nouă a Sfântului Ierarh Nectarie, istorisită mie azi de Doamna Daniela Cristina

Sarut mana! Astazi vreau sa va împărtășesc ceva, ce am mărturisit încă de anul trecut. Astazi este ziua Sfântului Nectarie, pe care îl iubesc! Vreau sa va marturisesc o minune, pentru mine este o minune savarsita de Sf. Nectarie.

In ultimii ani, de cand am aflat de Sf Nectarie si am inceput sa ii cer ajutorul,au fost multe dati cand am simtit cum ma ajuta și i-am simtit prezenta în viata mea. Dar ce vreau sa va spun acum e ceva ce nu credeam ca merit sa traiesc.

Sunt operata la sanul stang din 2007. (La spitalul Colentina). Atunci, dupa operatie dignosticul a fost ''Papilom intraductal'', o tumoare beningna.

Dupa operatie am ramas cu o formatiune ,ca un nodul pe care il simteam la palpat,dar care nu ma durea. Eu am zis mereu ca poate fi locul unde au cusut ,nu stiu exact ce ,dar pentru ca nu ma deranja,nu am fost la control.

Acum trei ani,2018 nodulul acela a inceput sa creasca,sa ma doara ,ajunsesem sa nu mai suport nici imbracamintea sa ma atinga. Acum,sunt stabilita in Germania, si am evitat sa merg la medic, (nu vorbesc germana, doar engleza), si am incercat acasa timp de o luna creme, tataneasa, rostopasca, tincturi, dar nici un rezultat.

In tot acest timp m-am rugat la icoana sfantului Nectarie , am citit acatistul,am ascultat cele doua canoane de rugaciune ale sfantului Nectarie. Eram foarte speriata, durerea era tot mai mare.

Pana la urma am decis sa merg la doctor, pentru ca era clar, nodulul se marea si durerile tot mai mari. Doamna Doctor, nu de specialitate, mi-a dat trimitere la specialist (ginecolog), iar pe trimitere diagnostic: (Carcinom mamar). Cancer.

Nu are rost sa va spun prin ce stari am trecut, ce am simtit. Am rugat o colega care vorbeste germana, Corina, sa sune pentru programare. Aici, tot o doamna doctor, imi face ecograf si dupa vreo 10 -15 minute, nu stiu, ca mi se parea ca sta timpul pe loc,imi spune în engleza ,,Ai un nodul imens,dar vestea buna este ,ca e lichid. O sa ti-l extrag pe loc."

Nu imi venea sa cred, Am inceput sa plang. Stiu ca i-am spus ,,mare-i Dumnezeu '', iar ea a spus zâmbind ,,da Dumnezeu este mare''! Mi-a extras lichidul, mi-a spus sa ma uit in monitor si o sa vad cum se dezumfla ca un balon in timp ce scotea lichidul.

Mi-a spus apoi pe un ton imperativ, niciodată sa nu mai astepti sa crească asa mare,sa mergi la medic!!!". După acest episod nu am incetat sa ma rog la icoana Sf. Nectarie.

La nici o luna a inceput sa se formeze iar si sa ma doara. Am rugat-o pe Corina sa îmi faca iar programare,speriata fiind,ca s-a format asa repede. Am zis ,,macar sa merg din timp." In tot acest timp am continuat sa ma rog la Sfântul Nectarie si sa ma dau cu creme si tincturi.

Era sâmbătă, iar luni urma ca, Corina sa faca programare. In noaptea de sambata ,nu mai stiu data dar a doua zi am vazut pe internet ca era Duminica tuturor Sfintilor, sărbătoare de care eu nu stiam pana atunci,am avut un vis.

Un vis pe care mi-l amintesc si acum si stiu ca si peste 20 de ani mi l-as aminti in cel mai mic detaliu. Am trait ceva, ce eu nu credeam ca merit sa traiesc. Am visat ca eram într-o aglomeratie, multe femei, asteptam la doctor.

Cu mine erau doua colege, ziceam ca le-am luat sa-mi traduca. Usa era închisă, toata lumea astepta. A venit o femeie în negru, nu i-am vazut fata, dar a apasat pe un buton ca la interfon, am vazut cifra 1,si mi-a spus.

,,Tu intri,ti-am facut programare''si a plecat. Am intrat cu colegele mele, acolo era un doctor, un bărbat in jur de 70 de ani, nu foarte inalt, carunt, cu barba nu foarte lunga. Avea halat alb.

Stateam in fata lui, el citea pe o hartie o carte nu imi dau seama, dar la un moment dat s-a uitat la mine si mi-a spus.

,,Hai, imi spui la ce ai venit sau nu?'' Am început sa ii spun si in același timp ii aratam ca ma doare sanul si ca simt ca o gamalie de bold, iar cand misc de ea ma inteapa. Asta ii ziceam eu. Ii aratam exact locul. Nu pot sa vorbesc despre visul asta fara sa plang.

Stiu ca a prins de gamalia aceea si a tras in sus. A iesit ca un surub,o spirala,de marimea unei lingurite,si foarte ruginit. El mi-a spus ,,asta ai avut,gata ti l-am scos." Ne-am asezat apoi pe o canapea de lemn, in fata unei mese.

Eu stateam in dreapta lui. Si-a aplecat capul spre mine si mi-a spus incet. ,,Eu stiu sa vorbesc romaneste,cu tine vorbesc dar cu aia nu vreau , (a aratat catre multimea de afară)

M-am trezit, nu stiam daca am visat sau a fost adevarat, era un sentiment, nu știu sa descriu, dar aveam o bucurie mare in interior. Asa simteam. Cand mi-am dus mana la san nu mai aveam nimic. Nimic.

Nici durere nici nodul. Au trecut 3 ani,nici in ziua de astazi nu mai am nimic. Nu am mai fost la nici un control.
Stiu,simt si cred din tot sufletul ca acel doctor a fost Sf Nectarie.

Asa simt,si merg la icoana lui pe care o am in casa si ma rog, si vorbesc cu el. Ii simt prezenta. Il iubesc!!', conform postării părintelui Ioan Istrati, de pe pagina sa de Facebook, din noiembrie 2022, dar care poate fi la fel de actuală prin minunile necontenite săvârșite atunci și acum de Sfântul Nectarie.

Vedeți aici mesajul doamnei Cristina Daniela cu relatarea sa către părintele Ioan Istrati.

Citește și articolul - Certificat de Tămăduire (C.T.), o scrisoare de la Sfântul Nectarie. Pr. Ioan Istrati a relatat cum s-a vindecat de cancer un bărbat din Sibiu

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.