Minunea vindecării unei fetițe care suferea de o tumoare canceroasă la cap cu ajutorul Sf. Parascheva - Mărturie emoționantă făcută public de pr. Alexandru Lungu

'Pur și simplu nu am cuvinte. Ultima mărturie primită acum 5 minute.

"Bună seara. Sf Parascheva m-a chemat la Iași. Fiica mea avea o tumoare sub piele după cap foarte dureroasă. În urmă cu 9 ani m-am decis cu medicul de familie să merg la Suceava pentru un control la ambulatoriul spitalului județean.

Stând la rând m-am dus la baie, bineînțeles că și la baie era rând, vine înspre mine o femeie îmbrăcată în negru și mă întreabă ce caut eu la ambulatoriu, i-am explicat situația și urma să intru eu la baie la rând și acea femeie mi-a spus, du-te la Iași și-ți operează copilul.

Atât am vorbit, când am ieșit nu mai era nimeni, o întreb pe fiica mea unde este femeia cu care am stat de vorbă , iar ea îmi spune, mama dar nu ai vorbit cu nimeni.

Și îi spun că era o femeie îmbrăcată în negru, din nou ea îmi zice, mama dar nu fost nici o femeie în negru aici, o altă doamnă îmi zice că nu a mai fost nimeni acolo.

Voiam s-o întreb unde să mă duc la Iași și la ce spital mai ales că eu nu fusesem la Iași de când aveam 6 ani. Am intrat la rând la doctor și mi-a spus că fiica mea trebuie operată.

S-a făcut internarea și mai apoi operația, totul în 3 zile. Azi a internat-o , mâine a operat-o și poimâine i-a dat drumul acasă fără nici un tratament, fără să ne cheme la vreun control doar să revin după rezultatul biopsiei peste 2 săptămâni și ce credeți mi-au spus?

Ce rezultate, că doar nu a fost nevoie de așa ceva nu au mai făcut investigații. Mai rău că tumoarea a recidivat, la nici un an era la loc.

Era în luna Martie și fiica mea urma să termine clasa a 8, deci avea examen și mult stres. Gândul meu era la acea femeie care mi-a zis să merg la Iași. Cineva, ceva mă ghida și am căutat pe internet un nr de telefon al spitalului, am sunat și m-au programat după 2 zile.

Am acceptat mi-am luat copilul și am plecat la Iași cu microbuzul fara nici un bagaj, nici nu stiam unde mergem, culmea a fost că în microbuz mai era o doamnă cu un copil care mergeau la control și când i-am spus unde mergem, ea a zis, lasă doamnă că vă duc eu.

Nu-mi venea să cred parcă toate ușile se deschideau pentru noi. Doamna doctor părea că ne aștepta. A internat-o tot în acea zi ,a fost nevoie de mai multe investigații unde a găsit și alte probleme iar doamna doctor mi-a zis așa.

O să rezolvăm totul, dar începem de la mic la mare. Seara am plecat la o mătușa unde am stat 2 săptămâni. Dar înainte de a merge la mătușa mea am mers la Sf. Paraschiva. Când am văzut-o în icoane am început să plâng, căci mi-am dat seama că ea era acea femeie care mă chema la Iași.

În 2 săptămâni cât am stat acolo mergem în fiecare seara la Sfânta și apoi la mătușa, dimineața din nou la spital. În ziua operației trebuia să fiu la ora 6 dimineața la spital , nu i se făcea nimic copilului meu, nimic, nici o injecție , nici o pastilă fără acordul meu.

Doamna doctor mă aștepta atât de calmă și mi-a zis ca totul o să fie bine. După o operație ce a durat vreo 3 ore m-au chemat în reanimare să stau cu fiica mea și să încerc să o trezesc, iar ea parcă nu voia să se trezească, au încercat și asistentele, a venit din nou doamna doctor ,a încercat și ea s-o trezească, nimic

Țin minte că am început să plâng și am zis Sf. Parascheva , tu ai fost cea care mai chemat la Iași, ajută-mi fiica să se trezească și să fie bine, iar după ce ieșim din spital, vin cu ia la tine la biserică.

Parcă o văd și acum pe fiica mea că a deschis puțin ochii și am întrebat-o, draga mea trezește-te, știi cine sunt? iar ea cu ochii pe jumătate deschiși îmi zice, tu ești mama mea, de ce nu mă lași să dorm căci nu mai știu de cand nu am mai dormit așa de bine.

Doamne ce bucurie a fost să o aud, eu eram pierdută abia mă puteam ține pe picioare. Si-a revenit , au dus-o în salon iar eu seara am plecat din nou la Sfânta Paraschiva sa-i mulțumesc.

După vreo 3 zile i-a dat drumul acasă. Am plecat spre mătușa unde am lăsat bagajele, iar apoi am mers la Sf. Paraschiva așa cum i-am promis. După câteva zile am primit și rezultatul biopsiei care era de tumoare canceroasă.

Acum fiica mea este bine este tot în Iași sub protecția Sf. Paraschiva, a terminat facultatea, acum mai are 1 an de master.

Mulțumesc Sf. Parascheva pentru tot ajutorul acordat și pentru toate rugăciunile adresate nouă bunului Dumnezeu și Măicuța Domnului.

Țin să menționez că sfinții fac minuni în orice clipă, nu doar în preajma sărbătorilor lor trebuie doar să avem credință. Doamne ajută"., a relatat părintele Alexandru Lungu, pe pagina sa de Facebook.


Vezi și - 'Medicii universitari atei, care mă vedeau că îmi revin, spuneau că este o minune dumnezeiască!' / 'Sf. Parascheva m-a operat la ochi prin mâinile doctoriței'

Vezi și - Citește și - Pr. Alexandru Lungu relatează o MINUNE CONTEMPORANĂ! Ce s-a întâmplat cu o gravidă care a fost anunțată de medic că va naște un copil cu sindrom Down

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.