Pr. Alexandru Lungu relatează o MINUNE CONTEMPORANĂ! Ce s-a întâmplat cu o gravidă care a fost anunțată de medic că va naște un copil cu sindrom Down

"În noaptea aceasta am plâns de fericire.

O gravidă care a primit de la medic un diagnostic absolut descurajator mi-a scris în urmă cu 6 luni. Copilul va avea probleme de sănătate, se va naște cu sindromul Down, posibil fără picioare, nu va avea o copilărie fericită, soluția este chiuretajul.

Mai mult decât atât, mămica este sfătuită și de soț să-l avorteze . Nu are totuși liniște, îmi cere un sfat , este convinsa ca nu stă chiar asa situația.

În burtică îi bate o inimioară pentru care s-a rugat de atâția ani și acum să o omoare ?

Nu vreți să știți ce greutate este pe umerii unui preot care trebuie să dea un sfat într-o asemenea situație.

Stau și mă gândesc, îi spun să punem rugăciune zi de zi, Acatistul Maicii Domnului Vindecătoarea și Sfânta Paraschiva, iar Miercuri și vineri Paraclisul.

Acasă presiune din partea soțului, ea gata să se lupte cu toată lumea pentru viața copilului din pântece. O sfătuiesc să-și urmeze instinctul și să se roage , eu o pomenesc la fiecare Liturghie.

Nu a mai fost la nici un control până când se rupe apa și este dusă de urgență la spital sa nască.

Medicul de garda îi cere dosarul medical, când Îl vede incremenește. Totuși în situația dată efectuează operația, convinși că vor scoate un copil compromis pe viață.

După 7 ore de travaliu, naște o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă, în ciuda tuturor previziunilor medicale.

În această noapte îmi scrie și mă roagă să transmit tuturor mamelor din această lume faptul că instinctul matern și rugăciunea, fac mai mult decât 100 de analize și controale medicale.

Plus împărtășirea la fiecare Sfânta Liturghie, așa cum am sfătuit-o să primească, cu binecuvântarea duhovnicului.

Slavă lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfintei Cuvioase Paraschiva pentru minunea care îi va purta numele.", a scris Pr. Alexandru Lungu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - » Răspuns pentru cei care atacă Biserica la fiecare nenorocire, inclusiv după exploziile de la Crevedia. Pr. Alexandru Lungu: Oricâte scuipări și injurii și-ar lua, aceasta este Biserica!