Top sfaturi de vindecare. Pr. Ioan Istrati: Faceți aceste lucruri, dacă vreți milostivire și vindecare de la Dumnezeu!

Părintele Ioan Istrati a scris un text în care a prezentat 3 pași simpli dacă dorim vindecarea și milostivirea lui Dumnezeu asupra noastră.

Citește și articolul acesta: Doctorul nu și-a putut explica o asemenea minune! Te lasă fără cuvinte o nouă vindecare miraculaosă făcută de Sf. Ioan Rusul! Pr. Ioan Istrati a publicat dovada

''3 pași ptr vindecare. De fiecare dată când scriu despre vreo minune a Sfântului Ioan Rusul, imediat câteva sute de oameni scriu la comentarii să mă rog pentru ei, pentru copiii lor etc.

Mă doare inima, zic un Doamne scurt și atât. Dacă vreți vindecare de la Dumnezeu, nu poate un preot cu un Doamne să schimbe un veac de necurății, de păcate, de crime și de mizerie.

Bolile vin de multe ori din stricăciunea neamului, din avorturi, din crime, din vrăjitorie, din balanța aplecată total spre rău a neamului celui bolnav. Așa că, dacă vreți milostivirea lui Dumnezeu, faceți acești 3 pași generali:

1.Schimbați-vă viața. Post, Spovedanie și Împărtășanie, metanii, milostenie, fapte bune, patriciparea la Liturghie, viață curată.

2.Să se roage un preot sau mai mulți pentru dvs. Rugăciunea la mănăstiri, la Biserici și mai ales la parohia ta, la duhovnicul tău, ajută foarte mult.

3.Fă un Canon de rugăciune. Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul sf Ioan Rusul eu îl dau de multe ori pentru sănătate. 40 de zile. Cu lacrimi, în genunchi, cu lumânarea aprinsă, total dedicat vorbirii cu Dumnezeu. E atât de simplu...'', a scris părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook.

Citeste si - Te va face să lăcrimezi mărturia cutremurătoare a pr. Ioan Istrati despre ÎPS Teodosie: Asta face de 5 ani / ABC Ortodox subscrie la această descriere adevărată

Citește și - Pr. Ioan Istrati: Vă implor! Să facem acest lucru! Nimic nu ne poate scăpa de moarte decât...

Vă invităm să citiți un alt text plin de învățăminte scris de părintele Ioan Istrati.

''Trăim într-o enormă minciună. O ideologie ucigașă. O poleială tâmpă a morții. În care ni se justifică uciderea. Mâncăm media cretină zilnic. Ni se servesc iluzii fatale pe pâine. O ceață întunecată a cuprins lumea. O orbire nenorocită în care binele e terfelit, mizeria e idolatrizată, moartea e celebrată. Aia veșnică.

În acest marasm al păcatului, singura speranță a omului e rugăciunea. Căderea în genunchi vindecă toată căderea în păcat. Lacrima din colțul ochilor șterge lacrimile pe care le-am provocat prin ură. Fiorul smerit al vorbirii cu Tatăl cel bun resuscitează mintea noastră muribundă.

Rugăciunea în esență, apogeul ei, culmea ei, e Sfânta Liturghie, intrarea noastră în Moartea și Învierea Mântuitorului.

Și hrănirea noastră cu Dumnezeul iubirii. Nimic nu ne poate scăpa de moarte, decât această Hrană sfântă, mai curată decât cerurile, învietoare.

Cel ce nu se împărtășește cu Dumnezeu nu poate avea fericirea veșnică, nu poate simți iubirea infinită, nu poate trăi în raiul Celui răstignit. Vă implor: Să ne împărtășim cu Dumnezeu'' - text scris de părintele Ioan Istrati, pe contul său de Facebook.

Citește și articolul următor - Planul satanei este clar! Pr. Ioan Istrati: În aceste vremuri cumplite, concret, ce trebuie să facem noi, care avem fericirea că ne-am născut ortodocși!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.