Nu ai cum să nu lăcrimezi la astfel de minuni ale Maicii Domnului și Sf. Ioan Rusul. Pr. Ioan Istrati a dezvăluit o miraculoasă vindecare de cancer

Părintele Ioan Istrati a relatat o nouă minune făcută de Maica Domnului împreună cu sfântul Ioan Rusul. Părintele a scris cum s-a vindecat miraculos o preoteasă diagnosticată cu cancer la sân, având o formațiune tumorală de 2 cm.

"Nicio lacrimă nu cade în zadar. O preoteasă foarte credincioasă, Maria, îmi scrie alaltăieri. A fost diagnosticată cu cancer la sân. O formațiune tumorală de 2 cm, cu mare probabilitate de a fi malignă. Doctorița, cu mare experiență în tumori, a zis clar că e cancer.

Femeia mi-a scris cu multe lacrimi. Are trei copilași. Părintele meu, nu vreau să-i las singuri. I-am dat canon Paraclisul Maicii Domnului și Acatistul Sf Ioan Rusul în fiecare seara. Am pomenit-o. Părintele ei a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Femeia s-a rugat non stop în acea zi.

A doua zi s-a dus din nou la RMN și alte investigații. Doctorița s-a tot uitat. "Tumora era aici. Era mare, de 2 cm. Se vedea din avion. Nu mai e absolut nimic. Asta chiar minune a lui Dumnezeu".

Preoteasa mi-a scris iarăși plângând. De bucurie. Mi-a trimis examenul cu tumora și apoi cel în care e complet sănătoasă.

Mi-a scris: "Nu sunt vrednica, sunt o mare păcătoasă, toate păcatele le-am făcut, dar Maica Domnului, Maica Milostivirii, Maica Celui care a făcut cerul și pământul, marea și izvoarele apelor,

s-a milostivit de copilașii mei, de părintele meu sa nu-l las singur cu 3 copii, au nevoie de mine...eu muream o data, dar ei sufereau de fiecare data ,de multe ori". I-am scris: Nicio lacrimă nu cade în zadar.", a relatat, miercuri, părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Rugăciune către Sfântul Ioan Rusul care se citește la caz de boală:

Bucurându-mă de dumnezeiasca mărire la care te-ai înălțat, o, Sfinte Ioane, îndrăznesc să alerg la ajutorul tău pentru tămăduire.

Știu, Părinte, că încercările vin din rânduiala lui Dumnezeu. Știu că prin boala trupului sufletul se curățește și că răbdarea este răsplătită de Dumnezeu.

Dar de multe ori norii negri ai deznădejdii îmi tulbură mintea și mă depărtează de rugăciune. De aceea, dar, o, Sfinte, găsesc alinare în cugetarea la vindecările tale minunate.

Tu ai tămăduit mulțimea de copii, spre bucuria părinților lor. Tu ai îndreptat spatele bătrânei gârbove, tu ai dat sănătate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei.

Tu l-ai vindecat pe bătrânul Atanasie care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai îndepărtat cheagurile de sânge din capul Vasulei și l-ai tămăduit pe doctorul necredincios.

Știind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viața mea în mâinile tale și mijlocește precum știi mântuirea mea.

Dacă voia Domnului este să duc cu răbdare crucea bolii, dă-mi putere și ajută-mă să nu cârtesc din cauza neputințelor.

Dar dacă Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugăciunile tale, atunci să mă tămăduiești fără șovăială, noule doctor fără-de-arginți, ca văzând aceasta să-ți mulțumesc ție și să-L laud în vecii vecilor pe Doctorul sufletelor și al trupurilor, prin cântarea: Aliluia!

Vedeți în continuare mai multe link-uri cu articole

Citește și articolul - Minune a Sf. Ioan Rusul. Pr. Ioan Istrati: Doctorii i-au zis că va muri! Cum s-a vindecat o fată care suferea de o boală cumplită!

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copilaș de 5 ani care a avut autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie... Sf. Ioan Rusul!

Citește și articolul - Supereroul fetiței cu autism! Pr. Ioan Istrati: Minunea Sf. Ioan Rusul cu o fetiță de 4 ani bolnavă cu autism non-verbal total

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati: El este chirurgul de lumină care a vindecat miraculos un bebeluș bolnav la creier de o maladie gravă - Foto dovada

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citește și articolul - Mărturia pr. Ioan Istrati despre cum Sf. Ioan Rusul a vindecat miraculos o femeie din Suceava cu mâinile paralizate. Doctorul nu a putut explica!

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati: Programare la Sfântul Ioan. Cum s-a vindecat un bărbat de dureri atroce din cauza pietrelor mari la rinichi

Citește și - ''Eu o să fiu la operație și voi ține mâna doctorului cu bisturiul și vom tăia moartea''. Nouă minune a Sf. Ioan Rusul cu o femeie bolnavă de cancer, relatată de pr. Ioan Istrati

Citește și - Pr. Ioan Istrati: Doctorul e în față, acolo, eu am fost doar portarul către cabinetul minunat

Citește și - Părintele Ioan Istrati: Chirurgul cel minunat a făcut o nouă vindecare cu un bolnav de cancer..., deși doctorul oncolog a zis că nu se mai poate face nimic!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.