''Eu o să fiu la operație și voi ține mâna doctorului cu bisturiul și vom tăia moartea''. Nouă minune a Sf. Ioan Rusul cu o femeie bolnavă de cancer, relatată de pr. Ioan Istrati

Părintele Ioan Istrati a relatat o nouă minune a Sfântului Ioan Rusul:

"Eu voi ține mâna doctorului cu bisturiul". Azi a venit la noi la Biserică o femeie, Victorița Ana, cu mama ei.

Avea acum un an niste dureri mari de burtă. S-a dus la doctor și a fost diagnosticată cu cancer abdominal în fază avansată. A crezut că moare de durere. A venit acasă și plângea de se rupea haina pe ea.

Mama ei a îmbrățișat-o și i-a dat o cărticică cu Sfântul Ioan Rusul. Femeia în disperarea ei, a aruncat cărticica și-a zis: Lasă-mă în pace cu sfinții tăi.

A mai plâns o vreme și apoi a adormit. Și l-a visat pe Sfântul Ioan Rusul, tânăr și mlădios, care i-a zis: de ce nu vrei să te rogi lui Dumnezeu? Uite, eu o să fiu la operație și voi ține mâna doctorului cu bisturiul, și vom tăia moartea și te vei face sănătoasă.

Femeia s-a trezit năucită și a găsit cărticica cu Acatistul Sfântului exact pe burta ei, unde era tumora. A venit la Biserică, i-am citit rugăciunile cu fesul Sfântului Ioan.

S-a internat și s-a programat ptr operație. Femeia nu avea bani să dea doctorului. A pus un plic cu o hârtiuță pe care a scris: Știu că Sfântul Ioan vă va ține mâna cu bisturiul. Vă mulțumesc pentru tot.

Doctorul a făcut ochii mari, o Cruce îndesată și s-a dus în sala de dezinfectare, înainte de operație. Acum e vindecată complet. Îmi povestea acum cu sute de lacrimi fiecare amănunt din viața ei.

"Părinte, Sfinții sunt vii și ne iubesc, și plang pentru noi și ne vindecă. Nu pot mulțumi toată viața dacă m-aș ruga Sfântului meu bun".

Auzise că noi vom reface pictura Bisericii. Mi-a zis: părinte, eu vreau să pictez pe Sfântul Ioan. I-am zis: pe Sfântul Ioan l-am luat eu să-l pictez. Dar puteți să luați pe Sfânta Ana, mama Maicii Domnului. Da, părinte. Mulțumim Sfinților că ne ascultă și ne iubesc.'', a relatat părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si - Puternică rugăciune către Sf. Ioan Rusul. Pr. Ioan Istrati: Cutreieri lumea vindecând pe cei bolnavi, dăruind minunea nașterii de prunci și mângâind mulțime mare de oameni...

Citeste si - Minunea care te va face să prețuiești viața. Pr. Ioan Istrati: Sfântul Ioan Rusul a chemat-o către Biserică ca să îi spună ceva... !

Citeste si - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

Citeste si - Părintele Ioan Istrati: Chirurgul cel minunat a făcut o nouă vindecare cu un bolnav de cancer..., deși doctorul oncolog a zis că nu se mai poate face nimic!

Citeste si - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citeste si - Mărturia pr. Ioan Istrati despre cum Sf. Ioan Rusul a vindecat miraculos o femeie din Suceava cu mâinile paralizate. Doctorul nu a putut explica!

Citeste si - Supereroul fetiței cu autism! Pr. Ioan Istrati: Minunea Sf. Ioan Rusul cu o fetiță de 4 ani bolnavă cu autism non-verbal total

Citeste si - ''Copilașul care a suferit de autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie...'' Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copil de 5 ani de către ''chirurgul de lumină'' Sf. Ioan Rusul

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.