Pr. Ioan Istrati, noi relatări despre minunile Sf. Ioan Rusul: Doctorul e în față, acolo, eu am fost doar portarul către cabinetul minunat

La Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, au fost aduse racla cu mâna dreaptă a Sfântului Ioan Rusul de la mănăstirea athonită „Sfântul Pantelimon” (Rusikon), dar și racla cu moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei, făcătorul de minuni.

Credincioși din întreaga țară au mers să se închine acestor mari Sfinți ai Ortodoxiei, printre care și părintele Ioan Istrati, care a relatat cum a fost această experiență minunată, dar și ce minuni a mai făcut Sfântul Ioan Rusul.

''Am fost și eu ieri și am sărutat sfintele moaște ale Sfântului Ioan Rusul de la Mănăstirea Pantocrator din Teleorman, aduse de la Mănăstirea Russikon din Sfântul Munte Athos.

Sfântul a fost atât de bun și de iubitor cu noi și ne-a trimis fesul său. Nu pot niciodată exprima în cuvinte iubirea Sfântului Ioan pentru noi.

Mănăstirea Pantocrator e un rai minunat, de o frumusețe uriașă. Arhitectura, pictura, odoarele, sfintele moaște, totul e la superlativ. Gradina mănăstirii e atât de îngrijită încă crezi că vin îngerii noaptea și pun florile în rânduială.

M-am pus și eu la rând. Mi-a fost rușine să mă bag în față, și milă de batrânicile cu cârje, familiile cu copii, bolnavii în căruțuri de la rând, deși un părinte m-a invitat în față.

Din când în când jandarmii mai veneau și spuneau celor bătrâni, bolnavi sau cu bebeluși să vină în față. O liniște de început de veac. Lumea se ruga, citea din cărticele, se închina și asculta predica istorică frumoasă care se auzea la difuzor.

Am sărutat și eu, cel din urmă dintre oameni, mâna Sfântului Ioan care m-a binecuvântat de mii de ori, ascultându-mi rugăciunile. Câteva credincioase s-au strâns sa ceară binecuvântare. Mă știau de pe Facebook. O doamnă m-a strâns tare în brațe. Datorită rugăciunilor voastre, fata mea Teodora, trăiește, mi-a zis plângând. I-am răspuns.

Doctorul e în față, acolo, eu am fost doar portarul către cabinetul minunat. O altă doamnă mi-a zis: eu am fost la dumneavoastră acum doi ani, aveam cancer cu metastaze. I-am zis: vă cunosc după ochi.

A zis: m-am rugat Sfântului Ioan cum m-ați învățat și m-am operat, iar acum nu mai am nimic. I-am zis: mai ușor cu dulciurile și pâinea, căci celulele tumorale se hrănesc cu glucoză.

Un părinte diacon foarte drăguț ne-a adus câte un păhărel de cafea în grădina răcoroasă a mănăstirii. Atâta pace izvora din prezența de har și de lumină a Sfinților.

Căci era și o parte din moaștele Sfântului Luca al Crimeii și ale Sfintei Maria Magdalena. Mulțumim Sfinților Ioan, Luca și Maria, pentru dragostea lor.'', a scris părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citește și - Minune cutremurătoare din zilele noastre. Sfântul Luca al Crimeii și Sfântul Pante­limon, prezenți în sala de operații la o intervenție pe viață și pe moarte

Citește și - Sfatul medicului: Să nu fie printre voi nimeni care să nu poarte cruce la gât!

Citește și - Părintele Ioan Istrati: Chirurgul cel minunat a făcut o nouă vindecare cu un bolnav de cancer..., deși doctorul oncolog a zis că nu se mai poate face nimic!

Citește și - Minunea care te va face să prețuiești viața. Pr. Ioan Istrati: Sfântul Ioan Rusul a chemat-o către Biserică ca să îi spună ceva... !

Citește și - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.