Maica Anastasia de la Mănăstirea Nera a trecut la Domnul. A fost o cântăreață celebră înainte de 1989 - video

Maica Anastasia, cunoscută de publicul larg ca Puica Igiroșanu, a trecut la Domnul. Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Hospice-ului Sf. Irina, Voluntari. Înmormântarea va avea loc (probabil) joi la Mănăstirea Nera. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Puica Igirosanu i-a avut îndrumători pe Părintele Arsenie Papacioc, dar și pe Părintele Rafail Noica (fiul lui Constantin Noica) în timp ce s-a aflat în Marea Britanie și a colaborat cu postul de radio BBC, în timpul regimului comunist.

Apoi, Puica Igirosanu a mers pentru 7 ani în Franța. După anul 1990 s-a întors în România și a devenit măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera din Banat.

Printre cele mai renumite melodii de muzică ușoară ale acesteia se numără: "Să cânte tinerețea", "Tu așa mi-ai spus" si "Când ai plecat". Puica Igirosanu s-a consacrat și în jazz.

enter image description here

Foto Ștefan Ruxanda Facebook.

Citește și - Căsătorie sau calugărie? Pr. Sofian Boghiu spune cum să ne dăm seama ce cale să alegem

Citește și - NU vă lăsați înșelați de RETREAT, YOGA, REIKI, TETA HEALING și alte tehnici de dezvoltare personală DEMONICE! Ascultați ce spun Sf. Părinți, nu înșelații

Citește și - Pr. Arsenie Papacioc: Nu vă mai înșelați cu yoga! Biserica o consideră erezie! / Sf. Paisie Aghioritul: Cine face yoga intră într-o stare demonică!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.