Pr. Ioan Istrati: Iată ceva ce brutele urbane nu vor înțelege niciodată. Asta e ecologia adevărată

Acum ceva timp, părintele Ioan Istrati a făcut public, pe pagina sa de Facebook, un sfat despre ''adevărata ecologie'' pe care Mămăica Ioana din Constanța l-a spus.

Îndemnul este unul mereu actual atunci când dorim să sădim un pom, însă brutele urbane vor înțelege mai greu vorbele mămăicii Ioana din Constanța.

''Când pui mamă în pământ un smochin, ia-l frumos de tulpiniță, fă-i semnul Sfintei Cruci pe el, pupă-l drăgăstos și zi-i:

Puiule, să crești mare, și să faci pui și smochine bune de dulceață. Și când faci groapa, să însemni în Cruce, maică, să fugă stârpitura și boalele de la el. Și când îl uzi, să-l mângâi și să vorbești cu el:

Fă-te mare și frumos, să stau la umbra ta și să mănânc smochine dulci. Și aude maică, și se prinde de dragul tău, că l-o durut când l-ai smuls din pământul lui de-acasă (Mămăica Ioana din Constanța)

(Iată ceva ce brutele urbane nu vor înțelege niciodată. Asta e ecologia adevărată).'', a scris părintele Ioan Istrati pe contul său de Facebook.

Citește și articolul următor - Pr. Ioan Istrati, mărturie care te va face să lăcrimezi. Ce a făcut ÎPS Teodosie cu niște platouri cu bunătăți de la o masă pusă cu ocazia unui hram

''Bunătatea e prezența lui Dumnezeu în univers. Ea n-are nevoie de dovezi, camere tv, publicitate, motive, pretexte, rațiuni, căci e Logosul veșnic prezent și lucrător în oameni.

Ea se revarsă firesc, că un izvor de lumină. E un dor de bucuria celuilalt, un suspin după unirea cu Dumnezeu. Anu trecut, eram la un hram în județul Constanța.

După Liturghia înălțătoare, cu sobor de preoți prezidat de Ips Teodosie, a urmat masa, sub un cort de campanie. Tot felul de bunătăți au fost aduse ca aperitiv.

Preoții și credincioșii s-au aruncat pe păstrămuri, cașcavaluri și foietaje. Era un zumzet plăcut de vorbe, furculițe și farfurii.

Toți erau cu gurile pline, mai ales că slujba durase mult, a la Ips Teodosie, care nu sare nicio virgulă niciodată. În vremea asta, în capul mesei, părintele arhiepiscop decojea tacticos un măr. L-a bibilit preț de vreo zece minute.

Preoții se întindeau peste masă, să prindă ultimele bucăți de grozăvii, numai el mesteca încet o bucățică de măr. Deodată, s-a apucat să pună unele peste altele, felii de pâine, pastramă și cașcaval, și tot așa. Citește continuarea articolului aici!

Citește și articolul = Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Citește și articolul - Pr. Ioan Istrati: Mă cuprinde o enormă durere și o nesfârșită milă față de acești oameni. La ce folosește..., dacă pierzi Adevărul?

Citește și articolul = Pr. Ioan Istrati a arătat care este cancerul care se dezvoltă tăcut și insidios în trupul neamului: La astea trebuie să lucrăm! Pentru că vom răspunde la Judecată...!

Citește și articolul - Sf. Ioan Rusul nu face minuni pe jumătate! Pr. Ioan Istrati, mărturie despre o tânără vindecată de cancer la cap, în fază terminală: Am mulțumit cu lacrimi Sfântului Ioan. El nu poate minți!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.