Nu încurajați astfel de postări în care apare Mântuitorul, pe un fundal kitsch și cu îndemnuri stupide! - Foto

Pe rețelele de socializare apar tot mai des postări kitsch, inepte, care nu au nicio legătură cu Ortodoxia.

Astfel de postări se folosesc de credință pentru a îi duce în eroare pe unii creștini ca să promoveze superstiția, ocultismul, magia și alte lucruri străine de Ortodoxie. Un exemplu în acest sens reprezintă poza de mai jos în care apare Mântuitorul Iisus Hristos pe un fundal kitsch și cu un îndemn stupid, precum 'Nu refuzați. Atinge crucea și introdu Amin, iar Dumnezeu va crea minuni în viața ta!'.

De exemplu, în alte postări apare o icoană cu Maica Domnului, o ceașcă de cafea și trandafiri, precum și mesaje inepte de genul 'Atinge icoana și spune Amin. Bună dimineața tuturor!'

'Ne mai mirăm că își bat joc ateii de creștini...

Asta (mai exact, acest tip de postare, cu Mântuitorul, pe un fundal kitsch, cu un îndemn stupid) nu este credință (dreaptă, adevărată), este rezultatul unei gândiri magice, superstițioase. ———————

Vă rugăm să nu încurajați astfel de postări, să nu vă raportați la Dumnezeu ca la un tonomat de minuni, să încercați să-L cunoașteți și iubiți cu adevărat!'.

Foto

enter image description here

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.