Mărturia unei femei care a fost ajutată de Sf. Parascheva: După 30 de ani, dacă nici asta nu e o minune, atunci care ar putea fi?

Pr. Alexandru Lungu a postat pe Facebook mărturia unei femei care a fost ajutată de Sfânta Parascheva cu privire la unele probleme în familie.

'Încă o mărturie! "Continuați să scrieți părinte, pentru mine este atât de important de fiecare dată când citesc câte o mărturie. Eu nu am o minune ca cea de aseară să vă povestesc.

Nici ca cea pe care ați asezat-o în urma cu câteva zile, legat de tânăra mămică însărcinată care în ciuda diagnosticului dat de medici, a ales să dea naștere în cele din urmă unui copil sănătos.

Eu am alta bucurie și pentru mine este la fel de mare ca o Înviere din morți, sau o vindecare de vreo boală incurabilă. Sunt căsătorită de 30 de ani. Soțul meu nu a fost niciodată cu Biserica.

A avut râcă pe preoți dintotdeauna. De când ne am căsătorit nu a postit niciodată, duminica nu mergea la liturghie, nu spovedanie, nu Împărtășanie. Anul acesta știa că vine 14 octombrie și ca de fiecare dată, eu sunt nelipsită de la acest pelerinaj.

I-am spus din timp ca voi lipsi toată săptămâna, i-am lăsat de mâncare și am plecat cu câteva prietene de suflet. După ce am participat duminică la frumoasa procesiune din centrul orașului, Doamne ce minunăție a fost, la final m-am așezat frumos la rând și am așteptat plină de bucurie clipă când voi atinge mâna caldă a Sfintei mele dragi.

Azi dimineață pe la ora 8 începe sa sune telefonul într-o veselie. Vad că este Soțul meu, care de regulă nu prea mă sună în aceste zile cât lipsesc. Îmi spune că el ajunge în câteva ore în Iași și vrea sa ne vedem.

Am rămas mută de uimire. Zis și făcut. Am plecat din apartament cu taxiul și l-am așteptat pe peron în Gară. Fără multe explicații mi-a spus faptul că noaptea trecută a avut un vis care l-a tulburat cumplit.

O tânără fecioară de 30 de ani cel mult i s-a arătat și l-a avertizat că timpul lui pe acest pământ se apropie de sfârșit, după care l-a dus și i-a arătat o groapă adâncă de unde se auzeau urlete.

Atât de tare l-a tulburat visul încât a decis să se urce la prima ora în tren și să vină în Iași. Părinte, la cererea lui am mai trecut încă odată pe la racla Sfintei Cuvioase Parascheva, nu pot să vă spun ce înseamnă acest lucru pentru mine ca soție.

În 30 de ani niciodată nu l-am văzut inchinându-se, iar astăzi nu a scos un sunet cât a stat la rând. Dacă nici asta nu e o minune, atunci care ar putea fi?

Va rog, faceți cum considerați sfinția voastră, eu am simțit nevoia să vă împărtășesc bucuria mea. Pentru mine este cel mai mare miracol."

BUCURĂ-TE SFÂNTA PARASCHIVA, MULT FOLOSITOARE!', a postat pr. Alexandru Lungu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Pr. Alexandru Lungu relatează o MINUNE CONTEMPORANĂ! Ce s-a întâmplat cu o gravidă care a fost anunțată de medic că va naște un copil cu sindrom Down

Citește și - Depresia și sinuciderea fac prăpâd în rândul tinerilor. Pr. Alexandru Lungu, sfaturi esențiale pentru părinți

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.