IPS Teodosie: Jocurile de noroc sunt un blestem! Au început să fie la fel sau mai periculoase decât drogurile! Ce îmi aud urechile...! / Video

ÎPS Teodosie a fost chestionat cu întrebarea următoare, în cadrul podcastului de dialog cu credincioșii - „Cuvântul ierarhului”:

'Sunt binecuvântați banii care sunt câștigați din activități care nu se prea potrivesc cu viața creștină?

De exemplu, sălile cu jocuri de noroc, saloanele de înfrumusețare, operații estetice etc.?'.

'Sălile cu jocuri de noroc, în niciun caz! Acestea sunt un blestem! Au început să fie jocurile de noroc la fel de periculoase sau mai periculoase decât drogurile! Ce îmi aud urechile...!

Saloanele de înfrumusețare, dacă sunt cele care modifică fizionomia, este păcat. Dacă sunt saloane pentru întreținere, pentru că unii oameni au nevoie pentru sănătate, nu e păcat.

La saloanele cu operații estetice nu ai ce căuta, decât în caz de accidente! Să îți micșorezi nasul ș.a.m.d. este mare păcat! Trebuie să ne lăsăm așa cum ne-a lăsat Dumnezeu, cum El ne-a făcut!', a răspuns IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Podcastul de dialog cu credincioșii - „Cuvântul ierarhului”, se difuzează live în fiecare joi, de la ora 18, la Radio Dobrogea, dar și pe contul de Youtube al Arhiepiscopiei Tomisului, precum și pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Citește și - » 'Ni s-a spus că nu vom putea avea niciodată copii!' IPS Teodosie: Faceți aceasta! El este Sfântul și moaștele sale care ajută cel mai mult!

ÎPS Teodosie a fost chestionat cu următoarea întrebare, în cadrul dialogului cu credincioșii - 'Cuvântul ierarhului' de la Radio Dobrogea:

'Ce sfat dați unei familii pentru a avea copii? Am încercat multe tratamente, am fost la mulți doctori. Am făcut Canonul dat de duhovnic, am dat pomelnic pentru 40 de Sf. Liturghii de mai multe ori, ce putem face?'.

IPS Teodosie a răspuns: 'Mergeți acolo unde sunt moaște ale Sfântului Cuvios Mucenic Efrem cel Nou. Faceți Acatistul și Paraclisul în fiecare zi și veți dobândi.

Noi, la Mănăstirea Sfântul Dionisie și Sfântul Efrem cel Nou avem o statistică impresionantă! S-au născut sute de copii de la mame care au avut verdictul că nu vor avea niciodată copii! Sfântul Efrem cel Nou ajută cel mai mul!, a spus IPS Teodosie.

VIDEO

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.