Apelul pr. Ioan Istrati pentru a salva doi copii suferinzi de boală ereditară cruntă - Conturi donații

Părintele Ioan Istrati a lansat un apel extrem de important, pentru a ajuta doi copii, Mario și Medeea, care suferă de o boală genetică extrem de rară.

''Rugăminte: Doi părinți, Vlad și Mădălina Voinea, trec prin cea mai mare suferință a vieții lor. Doi dintre cei trei copii ai lor suferă de parapareză spastică ereditară. Până pe 31 august, trebuie să achite tratamentul uriaș care i-ar salva pe copilași, dar acum s-au împotmolit.

Au fost la noi la Biserică cu pruncii. Sunt atât de frumoși și de scumpi. Au stat cuminți la rugăciuni. Sfântul Ioan Rusul îi iubește.

Acum tatăl mi-a scris să ajut și eu, cu umilele mele puteri, la răspândirea acestui caz și la salvarea copilașilor. Mai au nevoie de 160 de mii de euro pentru a achita tratamentul.

Mulți preoți sufletiști, vedete, influenseri și credincioși s-au unit ca să salveze minunile.

Vă rog si eu din suflet să ajutați. Tatăl mi-a trimis poza cu micuții la rugăciune cu fesul Sfântului Ioan Rusul și mi-a scris:

"Uitați-vă la Mario cum stătea și vă privea ca o salvare 😭😭😭 Ma uit la poza asta și îi mulțumesc lui DUMNEZEU, ca ne-a trimis oameni așa valoroși în fața noastră".

Avem nevoie de ajutor pentru a strânge aceasta suma de bani pentru a le reda copiilor sănătatea si copilaria! Ne dorim nespus sa va alăturați cauzei noastre și sa fiți parte din povestea lui Mario și a Medeei in aceasta călătorie pe care nici ei și nici noi nu am ales-o. bancare : IBAN: RO55INGB0000999911076448 EURO

IBAN: RO80INGB0000999911066686 LEI

Titular conturi: Voinea Vlad Adrian Nume banca: ING

Cod SWIFT/ BIC banca: INGBROBU Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/vlad9206

Revolut:@vladadehnm / 0748802353 BT pay: 0748802353 Formular 230: https://victorianoastraeata.ro/formular-230/

Email: victorianoastraeata@gmail.com Gofundme: https://gofund.me/4a7e9e92 Pagina de prezentare a poveștii și toate modalitățile de donare

www.victorianoastraeata.ro'', scrie în postarea părintelui Ioan Istrati, de pe contul său de Facebook.

Citeste si - Rugăciune către Sfântul Ioan Rusul pentru bolnavi

Citeste si - 'Copilașul care a suferit de autism până l-a cunoscut pe doctorul care trebuie...'' Pr. Ioan Istrati a relatat MINUNEA vindecării unui copil de 5 ani de către ''chirurgul de lumină'' Sf. Ioan Rusul

Citeste si - Supereroul fetiței cu autism! Pr. Ioan Istrati: Minunea Sf. Ioan Rusul cu o fetiță de 4 ani bolnavă cu autism non-verbal total

Citeste si - Pr. Ioan Istrati: El este chirurgul de lumină care a vindecat miraculos un bebeluș bolnav la creier de o maladie gravă - Foto dovada

APEL! Mario și Medeea suferă de o boală genetică rară! Pr. Alexandru Lungu: Haideți să facem încă o minune! - CONTURI

De asemenea, părintele Alexandru Lungu a transmis un apel să ajutăm pe cei doi copii, care suferă de o boală genetică rară. Mai jos aveți conturile unde puteți dona.

''Sunt părintele Alexandru Lungu din Fălticeni. Această pagină este un mod prin care Dumnezeu a ales să îmi pună timpul la bătaie și o parte din viața mea în folosul oamenilor.

Nu am folosit această pagină niciodată pentru parohia unde slujesc. Nu am cerut nimic pentru biserica unde îmi desfășor activitatea de preot de aproape 10 ani. Nici pentru căminul de bătrâni care adăpostește 24 de suflete. Am fugit de nenumărate ori ca Iona de misiunea la care Dumnezeu m-a trimis.

Și cumva Dumnezeu prin metodele Sale nebănuite, nu m-a lasat să scap de această povară. Pentru că asa o simt de multe ori. Nu vă doresc să fiți în postura mea niciodată și să nu credeți că există o asemenea lucrare fără ispite pe măsură.

Nu scriu rândurile acestea de început ca să-mi plâng de milă și nici să vă cer sprijin emoțional. Am un duhovnic unde îmi las greutatea sufletului când simt că nu mai pot duce.

Am un tată (preot) care îmi dă sfaturile cele mai folositoare atunci când mă copleșesc problemele. Fug la părintele Irimescu, ca mulți dintre voi, atunci când nu știu ce să mai fac. Am doi episcopi față de care sunt în ascultare totală.

Vreau să-mi țin promisiunea față de un tată disperat, care în 4 zile, dacă nu ne adunăm cât mai mulți posibil și facem front comun, riscă să nu poată să-și ajute ambii copii, ce suferă de o boală genetică atât de rară, încât doar 13 cazuri, cu tot cu cei doi copii ai săi, există în această lume. În 3 luni aproximativ, a adunat 1,1 milioane de euro. 44.000 de donații.

Printre aceste mii sunteți mulți de pe această pagină. Îi mai lipsesc undeva la 80.000 de euro ca să poată să plătească factura în 4 zile. Nu există posibilitatea amânării, fiind un tratament experimental și nici nu își poată imagina că poate eșua la final, acum când mai are atât de puțin. Puțin în comparație cu cât a fost.**

80.000 de euro sunt mulți bani, dar dacă cei mai mulți de pe această pagină donează un 1 sau 2 euro(știu că mulți o vor face ), mâine putem scrie, la această oră, faptul că am mai salvat 2 suflete. Mario și Medeea au nevoie de noi. Vlad și Mădălina Voinea, au nevoie de toți. Haideți să facem încă o minune împreună. Împreună putem schimba lumea!

PS: Și vă mai rog ceva. Haideți să îl transformăm în cel mai viral strigăt de ajutor! Sus inima!**

𝐒𝐚̆ 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐠𝐚̆𝐦 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝, 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐦 𝐑𝐄𝐔𝐒̦𝐈𝐓! IBAN: RO55INGB0000999911076448 EURO

IBAN: RO80INGB0000999911066686 LEI

Titular conturi: 𝐕𝐨𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧

𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁 :0748802353/@vladadehnm

𝗕𝗧 𝗣𝗮𝘆: 0748802353

𝗣𝗮𝘆𝗣𝗮𝗹: https://www.paypal.com/paypalme/vlad9206

𝙂𝙤𝙛𝙤𝙪𝙣𝙙𝙢𝙚: https://gofund.me/4a7e9e92''

enter image description here

Postarea părintelui Ioan Istrati:

Citeste si - Părintele Ioan Istrati, în lacrimi după o nouă minune uimitoare a Sfântului Ioan Rusul în România

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.