Ce a sfătuit-o pr. Ioan Istrati pe o femeie care a făcut un păcat greu. Relatare sfâșietoare: Am crezut că moare femeia... Am lăcrimat și eu. Există iertare dacă faceți ceea ce v-am spus

Părintele Ioan Istrati: ''Leagănul de lacrimi. Anul trecut a venit la noi la Biserică o fată tânără, ca la 30 de ani. Am primit-o la Spovedanie. Nu-i dau numele, așa că nu divulg taina Spovedaniei. Fata mi-a zis ea niște păcățele, că a mințit, că se mai ceartă cu soțul... și tot ofta. Și se tot mișca de pe un genunchi pe altul.

I-am zis: doamnă, treceți la păcatul mare pe care trebuie să i-l spuneți lui Dumnezeu. Femeia a izbucnit în plâns. Da, părinte, am ucis copilașul din mine. Asistenta mi-a zis când i-a zdrobit capul, că era un băiețel cu ochi albaștri. Soțul meu, ca o fiară urla să-l scot afară, aveam și o situație financiară mai grea, stăteam cu chirie.

Toată viața voi regreta. I-am zis: nu-i de-ajuns. Trebuie să plângeți toată viața în taină pentru bebeluș. Trebuie să vă sfărâmați inima de durere, să botezați copilași, să dați zilnic milostenie, să faceți toți copiii pe care îi trimite Hristos. Copilașul voia să strige mamă, să vă îmbrățișeze, să stea la sânul dumneavoastră și să vă privească zâmbind.

Am crezut că moare femeia. Plângea atât de tare încât se uita lumea ca la urs. Am lăcrimat și eu. Nu deznădăjduiți. Există iertare dacă faceți ceea ce v-am spus. Da, părinte. Acum vreo lună, femeia a venit iar la noi. E însărcinată. Zâmbește amar. Părintele meu, niciodată nu voi mai putea zâmbi. Am plâns un milion de lacrimi. Și într-o duminică noapte l-am visat pe băiețelul meu cu ochi albaștri.

Mi-a zis: mama, lacrimile tale au țesut ca niște fire de mătase, un leagăn pentru mine. Era dumnezeiesc de frumos, de trandafiriu și de luminos. I-am zis: continuați rugăciunea cu lacrimi. Să aibă grijă de pruncuț Maica lui Dumnezeu.'' - text scris de părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Pr. Ioan Istrati, mărturie cutremurătoare: I-au zis să avorteze că avea sarcină extrauterină. Dar NU! Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca Lui Dumnezeu

Părintele Ioan Istrati a relatat cazul impresionant al unei femei gravide, cu sarcină extrauterină, căreia doctorii i-au zis să avorteze. Dar nu este cazul de avort pentru că mare este puterea Lui Dumnezeu!

Despre cum bebelușii ascultă și înțeleg porunca Lui Dumnezeu...aflați în relatarea cutremurătoare a părintelui Ioan Istrati, de mai jos:

''Bebelușii nenăscuți aud și înțeleg porunca lui Dumnezeu. Vine la mine o tânără plângând. Mi-a zis că e însărcinată. Că și-a dorit enorm copilașul. Că a încercat de câțiva ani. Că a pierdut câteva sarcini.

Zic: și de ce plângeți? Părinte, sarcina e extrauterină. Bebelușul mic de tot nu s-a fixat în endometru. E undeva pe o trompă uterină. Doctorul a zis că trebuie avortat.

Că altfel sunt condamnată la moarte când va crește. M-a sensibilizat un pic durerea ei. M-am încruntat ca să nu se vadă că tremuram.

Zic: păi să vorbim cu Sfântul Ioan Rusul să rezolve treaba. Nu se poate părinte, embrionul e prins acolo, nu mai pleacă nicăieri. Și doctorul s-a consultat cu alt ginecolog. Amandoi au zis că trebuie provocat avortul. Strângeam din dinți a neputință.

Am zis: Sfântul Ioan Rusul poate să îi spună bebelușului să se mute de acolo și să plece în leagănul uterului. Nu, părinte, nu se mai poate, a zis fata în lacrimi.

Am luat-o de mână. Crezi că Dumnezeu poate muta bebelușul de acolo? Că are puterea asta? Da, părinte. Păi hai la rugăciune. Am făcut pe loc o rugăciune în minte.

Stăpâne, Doamne, cel ce ai poruncit lui Avraam să se mute din hotarele părinților lui în Canaan, și i-ai dat țara aceasta, te rugăm, cu stăruințele preacurate ale Sfântului Ioan Rusul al cărui fes îl avem aici, poruncește acestui bebeluș să se mute în locul unde va crește fără primejdie. Se uita fata la mine ca la urs.

I-am dat Acatistul Acoperământul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Ioan Rusul. Am zis: nu facem avort că bebelușul face cum îi spune Dumnezeu. A doua zi primesc mesaj. Fata a fost iar la ginecolog. Bebelușul s-a mutat în uter.

E perfect și crește minunat. Fata plângea iar, dar acum de bucurie. Slavă lui Dumnezeu!'', a scris părintele Ioan Istrati pe pagina sa de Facebook.

Citește și - Marșul pentru Viață 2024 în peste o mie de localități din România și Republica Moldova. Susține și tu viața!

Citește și - » ÎPS Teodosie, răspuns clar la dilema: "O gravidă a fost sfătuită de medic să facă avort, diagnosticând că bebelușul are o problemă la inimă" - Video

Citește și - Pr. Ioan Istrati arată cea mai teribilă fotografie. Ce fac copiii în pântece ca să nu fie avortați - Foto aici

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.