Pr. Ioan Istrati arată cea mai teribilă fotografie. Ce fac copiii în pântece ca să nu fie avortați - Foto

În partea a doua a articolului găsiți detalii despre Centrul de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină ''Sfânta Împărăteasă Elena'', care sprijină femeile în această grea situație și le ajută să se bucure de nașterea copilului lor!

Postarea părintelui Ioan Istrati: 'Pruncii în pântece se roagă să nu fie avortați (vedeți fotografia ecografică, unde pruncii stau cu mâinile strânse în rugăciune). O mămică îmi scrie, mă caută la telefon.

Are cancer (carcinom) la sân și e și însărcinată cu gemeni. Un părinte din Italia i-a sfătuit să păstreze copiii cu orice preț, și să-i numească Cosma și Damian, după sfinții vindecători.

Doctorii îi spun să scoată afară minunile prin avort și să înceapă chimioterapia. "Dacă avortezi și începi chimio trăiești 4 ani, dacă nu, mai mult de un an nu mai prinzi". Femeia se sfârșește de plâns.

O sfătuiesc să păstreze copiii că ei vor curăța cancerul. O sfătuiesc să se roage Sfântului Ioan Rusul, sfinților doctori fără de arginți Cosma si Damian și Maicii Domnului Pantanassa, izbăvitoare de cancer.

Doctorii sunt furioși. Însă femeia le-a zis: dacă mor, măcar am născut prunci nemuritori. Are doi gemeni superbi.

După o naștere prematură și foarte grea, îi botează Cosma și Damian. Cei doi bebeluși sunt foarte frumoși. După Botez, femeia merge la analize. Tumora e desființată.

Mai e acolo doar o cicatrice de 1 mm, unde moartea își făcuse casă, ca o amintire a minunii făcute de Sfinții doctori Cosma și Damian.

Pruncii sunt îndrăgostiți de icoana Maicii Domnului Pantanassa pe care o sărută pe rând. Mulțumim sfinților doctori. Cea mai teribilă fotografie din lume:

În pântece, copilașii sfinți se roagă cu mâinile împreunate să nu fie uciși.', a scris părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și câteva fotografii:

Ești însărcinată? Suntem alături de tine!

Centrul de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Împărăteasă Elena” sprijină femeile în criză de sarcină să se bucure de nașterea copilului lor.

Descoperă serviciile pe care le oferă și contactează-i pentru o programare. Citește mărturiile femeilor care au trecut prin criza de sarcină.

Sprijinul tău poate salva vieți. Află mai multe despre metodele prin care poți dona pentru susținerea activității Centrului de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”. Detalii pe www.centrusfantaelena.ro.

Misiune și valorile Centrului de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”, după cum apar pe site-ul menționat anterior:

Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” sprijină în fiecare an 1500 de femei în criză de sarcină să se bucure de nașterea copilului.

  1. Prețuim viața. De la fiecare copil nenăscut, la mamă, la toți cei cu care intrăm în contact, viața este valoroasă pentru noi. Credem că există întotdeauna o alegere în sprijinul vieții și că există întotdeauna o alternativă mai bună decât avortul.

Prin urmare, nu oferim niciodată sfaturi pentru realizarea avortului. Și prețuim orice formă de viață – inclusiv pe cei care au opiniile opuse.

  1. Suntem dedicați adevărului. Suntem cinstiți și sinceri în toate relațiile pe care le avem cu cei cu care intrăm în contact. A fi sincer înseamnă că informăm clienții care se confruntă cu sarcini neplanificate în legătură cu faptul că au trei posibilități legale: păstrarea copilului, adopția și avortul.

  2. Tratăm toți oamenii cu compasiune.

  3. Ne angajăm să iubim necondiționat. De la bebeluși la mame, la cei care au nevoie de sprijinul nostru în urma unui avort, la personalul și voluntarii noștri, ne angajăm să îi iubim pe toți necondiționat.

  4. Investim în oameni. Indiferent dacă acești oameni sunt femei, mame, tați, voluntari sau cei ce fac parte din personalul nostru, credem în oameni și investim în aceștia într-un mod practic.

  5. Oferim speranță și viziune pentru un viitor mai bun. Realizăm acest lucru, lucrând cu femei în criză de sarcină, mame, familii părinți. Consiliem persoane care au nevoie de sprijin în urma unui avort și ne implicăm în programe de educație pentru viață dedicate adolescenților.'

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.