Pr. Ioan Istrati, apel umanitar pentru soția unui preot din Suceava, operată de tumoare la cap: „Viața și recuperarea Simonei depind de tratamentul pe care îl va primi. Avem nevoie de ajutorul dvs.”

Preotul sucevean Teodor Mera face apel la oamenii cu suflet mare să îi ajute soția să se recupereze, după ce aceasta a suferit o operație complicată de înlăturare a unei tumori la cap.

În data de 8 ianuarie 2024, Simona Mera, soția preotului, a leșinat, a intrat în stare de inconștiență cu o formă de semipareză. Internată fiind la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, în urma unui CT, ulterior RMN, s-a descoperit o tumoare care înglobează și mulează nervii cranieni V-XI, scrie Suceavalive.ro.

Părintele Ioan Istrati a distribuit mesajul părintelui Teodor Mera, în care face apel la oameni să se roage pentru soția lui, Simona, și cei care doresc să doneze în conturile pe care le găsiți mai jos în articol.

''Pr. Ioan Istrati: Mesaj de la părintele Teodor Mera, prieten bun și coleg:

Pomeniți în rugăciune pe draga mea soție Simona, pentru sănătate. Vă mulțumesc din suflet!! Dumnezeu prin tine, a împlinit rugămințile cuiva.

Să fiți iubiți de Dumnezeu! O comuniune de suflete frumoase!. Mulțumesc Lui Dumnezeu! Avem răbdare, multă răbdare și credință! Domnul ne este aproape și ne sprijină! Vă iubim!

După operație Simona trebuie ajutată să meargă mai departe! Este internată la Institutul Creierului, Brain Institute Spitalul Privat Monza București.

Viața și recuperarea ei depinde de tratamentul pe care îl va primi. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră ca să o susținem pentru recuperare! Dacă dorește cineva, sau din cei care pot și vor să ajute eu las un număr de cont!

Cont în LEI: BRD G.S.G Cont: RO14BRDE340SV213 20423400 codul SWIFT: BRDEROBU Titular cont: Mera Teodor

Cont în EUR: Banca: BRD G.S.G. Cont: RO11BRDE340SV40634153400 codul SWIFT: BRDEROBU Titular cont: Mera Teodor

Pentru mai multe detalii, îmi puteți scrie adresa pr.merateodor@gmail.com tel. 0740768073 Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze viața!''.

Citește și - Ce minune! Cum au vindecat Sfinții din Aiud un bărbat din București aflat în comă cu tumoare pe creier


Citește și articolul următor - Pr. Ioan Istrati: Sticluța Sf. Nectarie. Minunea întâmplată cu o femeie bolnavă de cancer la sân

'Sticluța Sfântului Nectarie

Am fost de 20 de ori la Sfântul Ierarh Nectarie pe Insula Eghina. E un sfânt vindecător, doctor fără de arginți, monah îmbunătățit, teolog de seamă al Preasfintei Treimi, ierarh apărător al adevărului.

Îl iubesc mult. Când merg la mormântul lui, iau sticluțe de plastic cu ulei slujit la Sf. Maslu acolo. Aveam vreo câteva.

Acum vreo trei luni, o doamnă de la mine de la Biserică, mă roagă: Părinte, dacă aveți ulei din candelă de la Sfântul Nectarie, din Grecia. Eu: doamnă, am ceva pe acasă. Cum am zis, cum am uitat.

Duminica următoare, doamna iar la mine: Părinte, vă rog din inimă, ulei de la Sf. Maslu de la Sfântul Nectarie. Da eu, doamnă, da de ce vă trebuie atât de mult?

Ea zice: am pe cumnata mea cu cancer la sân, și i-a zis un părinte bătrân de la Dervent ca să se dea cu ulei sfințit de la Sf Maslu, de la Sfântul Nectarie. Noi nu putem ajunge în Grecia, vă rog cu mii de lacrimi. Bine, doamnă, am zis cam obosit. Acasă, am scotocit prin dulăpiorul cu sfinte. Am găsit vreo cinci sticluțe de la Sf. Nectarie.

Stăteau acolo așteptând în tăcere. Niciodată nu mă dădusem cu ele. I-am dus, doar ca să scap de gura ei. În nesimțirea mea, vedeam asta ca pe un demers exotic, ca pe o insistență a unei doamne cu idei fixe.

N-are untdelemn sfințit de la Sf. Maslu de oriunde? Vrea neapărat de la Sf. Nectarie. Ok. Luna trecută, în pandemie, apare doamna cu mască pe față, îmi ia mâinile și începe să plângă în hohote.

Apoi îmi spune: Părinte, cancerul era imens, cât o pară, voiau să-i extirpeze sânul, dar de când se dă cu ulei de la Sfântul, cancerul a tot scăzut. A ajuns cât o cireașă mică.

M-am cutremurat de puterea rugăciunii sfinților. Și mai mult decât atât am plâns uriașa mea nesimțire, care stăteam cu mărgăritarele de har acasă, închise într-un dulăpior.

Cât suntem de orbi la milostivirea lui Dumnezeu și cum trece pe lângă noi, iar noi ne prefacem că nu L-am văzut niciodată. Cât de infinit ne iubește Dumnezeu!', a relatat părintele Ioan Istrati, pe pagina sa de Facebook.

Citește și articolul - Minune a Sf. Ioan Rusul. Pr. Ioan Istrati: Doctorii i-au zis că va muri! Cum s-a vindecat o fată care suferea de o boală cumplită!

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.