ÎPS Teodosie: Pentru nevinovăția și frumusețea lor lăuntrică... Dumnezeu ne îngăduie și mai amână sfârșitul!!

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a rostit recent un cuvânt de învățătură extrem de important, despre unul dintre motivele pentru care ''Dumnezeu ne mai îngăduie, iartă și amână sfârșitul''.

''Pruncii nu sunt altceva decât darul cel mai frumos pe care îl pot avea familiile! Acești prunci trebuie să fie doriți, așteptați, iar părinții să se bucure de ei când vin pe lume! Cu cât sunt mai mulți prunci într-o familie cu atât sunt mai multe binecuvântări!

De aceea, îndemn familiile tinere să nu oprească zămislirea pruncilor! Și iată, urmașii lui Irod, sunt aceia care au ucis pruncii în pântece înainte de a se naște. Și aceștia sunt urmași ai lui Irod pentru că fac aceeași crimă.

Un sfânt părinte spune că este mai rea crima aceasta. Iată mamele care au zămislit prunci se grăbesc să îi arunce din pântece întrec în răutate și cruzime. Ei nu se pot apăra, s-au zămislit să se nască și vai de acele mame care împiedică nașterea pruncilor.

De aceea, să rugăm pe bunul Dumnezeu să facă parte tuturor mamelor de dragoste, milă, jertfă! O mamă care aduce copii aduce și jertfă în numele Lui Dumnezeu. Aduce ce e mai frumos Lui Dumnezeu!

Și Dumnezeu a iubit pruncii cel mai mult! Și, iată, pruncii care se nasc sunt cei care ne apără pe toți de răutățile lumii acesteia. Pentru nevinovăția și frumusețea lor lăuntrică... Dumnezeu ne îngăduie și ne iartă și mai amână sfârșitul nostru! Să ne rugăm necontenit!'', a spus ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. enter image description here

*Foto Vali Vădănoiu - Arhiepiscopia Tomisului

Citește și articolul - ''Ni s-a spus că nu vom putea avea niciodată copii!'' IPS Teodosie: Faceți aceasta! El este Sfântul și moaștele sale care ajută cel mai mult! / Video

ÎPS Teodosie a fost chestionat cu următoarea întrebare, în cadrul dialogului cu credincioșii - 'Cuvântul ierarhului' de la Radio Dobrogea:

'Ce sfat dați unei familii pentru a avea copii? Am încercat multe tratamente, am fost la mulți doctori.

Am făcut Canonul dat de duhovnic, am dat pomelnic pentru 40 de Sf. Liturghii de mai multe ori, ce putem face?'.

IPS Teodosie a răspuns: 'Mergeți acolo unde sunt moaște ale Sfântului Cuvios Mucenic Efrem cel Nou. Faceți Acatistul și Paraclisul în fiecare zi și veți dobândi.

Noi, la Mănăstirea Sfântul Dionisie și Sfântul Efrem cel Nou avem o statistică impresionantă!

S-au născut sute de copii de la mame care au avut verdictul că nu vor avea niciodată copii! Sfântul Efrem cel Nou ajută cel mai mul!, a spus IPS Teodosie - Video.

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.