''E păcat să folosim parfum?'' ÎPS Teodosie, răspuns - Video

Podcastul de Dialog duhovnicesc - Cuvântul ierarhului de la Radio Dobrgea este transmis live, în fiecare joi, începând cu ora 18, pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost chestionat cu următoarea întrebare: 'Este păcat să folosim parfum?'

ÎPS Teodosie a răspuns astfel: 'Să îl folosim discret, nu în exces. Dacă îl folosim discret nu este niciun păcat! El aduce o atenuare în situații speciale celui care îl folosește!'

'Să nu folosești parfum în scop de seducere sau de a fi privit mai altfel ca și în cazul acelor machiaje.

Prin urmare, așa este și cu parfumul, nu trebuie să facem din parfum un scop al vieții noastre!', a spus ÎPS Teodosie.

Amintim faptul că întrebările se trimit doar pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

Citește și articolul - ÎPS Teodosie, răspuns clar la dilema: "O gravidă a fost sfătuită de medic să facă avort, diagnosticând că bebelușul are o problemă la inimă

'O cunoștință este gravidă și doctorul i-a găsit copilului o problemă la inimă. A îndrumat-o să facă avort! Ce este mai bine să facă gravida în perioada aceasta?'

'Să se roage! Să nu creadă în aceste previziuni! Am vorbit cu mulți creștini, cu mulți medici sinceri, care au spus

Noi vedem ceva, dar nu putem să vedem complet taina vieții! Să nașteți copilul și vă asigur că va fi bine!', a răspuns ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

De asemenea, întrebări de genul acesta a mai primit ÎPS Teodosie cu privire la ce ar trebui să facă femeile gravide care primesc diagnosticuri de la medici cum că pruncii din pântece ar avea malformații sau afecțiuni grave.

ÎPS Teodosie le-a dat același sfat, să nu facă avort și să păstreze copiii!

Mai mult, ÎPS Teodosie a spus, în alte emisiuni de dialog duhovnicesc, faptul că știe numeroase cazuri de femei gravide cărora li s-a zis că bebelușii lor au tot felul de probleme de sănătate, dar care, ulterior, s-au născut perfect sănătoși, fără nicio problemă! Slavă Domnului!

Video

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.