Cum a răspuns ÎPS Teodosie unui creștin care se simte împovărat de situația politică și economică a țării: Așa trebuie să ne orientăm! Și, atunci, ești un om liber! - Video

Sub povara sistemului politic și a vieții cotidiene, un creștin l-a întrebat pe ÎPS Teodosie cum să gestioneze toate aceste aspecte.

Întrebarea a venit în cadrul Dialogului duhovnicesc, care se difuzează live în fiecare joi, la Radio Dobrogea, dar și pe conturile de Youtube, Facebook și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului:

'Mă simt deseori umilit din cauza sistemului politic de conducere a țării. Știu că nu faceți politică, dar parcă toate au luat-o razna!

Salariile sunt foarte mici, iar prețurile sunt foarte mari peste tot! Cum să mă raportez la toate acestea?', a întrebat un creștin.

'Trebuie să fim înțelepți! Păi, nu politic trebuie să ne orientăm, ci duhovnicește!

Omul duhovnicesc se strecoară și nu se lasă copleșit nici de politic, nici de economic, de nicio o influență!

Pentru că îl trăiește înlăuntru pe Hristos! Și, atunci, ești un om liber!', a răspuns ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Dialogul duhovnicesc cu credincioșii poate fi urmărit în fiecare joi de la ora 18, pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului.

Întrebările se trimit doar pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

Video

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.