Donează pentru Andreea - bolnavă de cancer / conturi. ASCOR Suceava organizează și un concert caritabil

'Ea este Andreea, tânăra pentru care organizăm concertul caritabil din data de 13 noiembrie, o tânără curajoasă și plină de viață, care se confruntă cu o luptă incredibil de grea încă de la vârsta de 16 ani.

Diagnosticată cu cancer, viața ei s-a schimbat brusc și a devenit o luptă zilnică pentru supraviețuire.

Chiar dacă a învins de foarte multe ori această boală, de data aceasta a revenit și este foarte grav. Suferă de sarcom sinovial. Tumora de la picior a reapărut și s-a mărit considerabil și în același timp s-a extins și la plămâni.

Are o șansă de tratament în Turcia pentru care are nevoie de o sumă care depășește 80.000€. Costurile pot ajunge chiar până la suma de 150.000€.

Dorința ei de a trăi și de a se bucura de viață este puternică, iar aceasta este o chemare pentru noi toți să ne unim pentru a-i oferi șansa la un tratament și la o recuperare completă.

Andreea are nevoie de sprijinul nostru pentru a strânge această sumă de bani necesară pentru a acoperi costurile tratamentului său.

Actele doveditoare ale bolii Andreei sunt atașate la dosar, confirmând gravitatea situației sale.

Cu fiecare donație, putem aduce un zâmbet pe chipul Andreei și o speranță pentru de a învinge această boală cumplită.

Fiecare sumă contează și poate face o diferență semnificativă în viața acesteia. Dacă suntem uniți, nu există obstacol pe care să nu-l putem depăși. Haideți să ne arătăm compasiunea și să facem tot ce putem pentru a o ajuta pe Andreea să învingă această boală! Vă rugăm să împărtășiți povestea acesteia pentru a ajuta la strângerea fondurilor de care Andreea are nevoie.

Lei: RO91BTRL03401201I25391XX Nume: Magdalena Nechita Euro: RO37BTRLEURCRT00I2539101 Nume: Magdalena Nechita Lire: GB94BUKB20218043195902 Pentru contul în lire numele va fi Magdalena Anița. Conturile pentru donație pot fi accesate și pe site: ascor-suceava.ro/doneaza-pentru-andreea

![enter image description here][2]