Să îl ajutăm pe Alexandru, fiul pr. Ioan Șolea, care a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, tip T / Detalii cont în articol

Fiul părintelui Ioan Șolea, de la parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Buzău, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, tip T.

Părintele cere ajutorul oamenilor, atât din punct de vedere spiritual, să ne rugăm pentru Alexandru să învingă această boală gravă, cât și sprijin material, fiecare după cât poate dona.

Apelul părintelui

"Binecuvântarea Domnului peste voi toți, cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni!

Sunt părintele Ioan ȘOLEA și slujesc la parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Buzău. Împreuna cu preoteasa Anda Beatrice, avem doi copii, Alexandru și Sofia.

În activitatea duhovnicească de până acum, am participat la suferința multor oameni, care aveau nevoie de ajutor, în boli și în necazuri. Eu, în schimb, nu aveam experiența suferinței în mod nemijlocit.

Acum însă, Domnul m-a cercetat cu o încercare, prin fiul nostru, Alexandru, care a fost diagnosticat acum câteva zile, cu leucemie acută limfoblastică, tip T.

Starea lui este din ce în ce mai gravă. Chiar si asa, avem mare nadejde în Acoperământul Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.

Vestea am primit-o în ajunul Praznicului Adormirii ei, ceea ce ne-a facut să nădăjduim că este și va fi cu noi în purtarea acestor suferințe.

Întrucât starea lui Alexandru este destul de gravă, copilul trebuie transferat la spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Italia, Roma, care a acceptat să-l primească, oferindu-i mai multe şanse de supravieţuire.

Acum este lupta lui Alexandru, pe de o parte, ca să obțină analize suficient de de bune, pentru a fi deplasabil. Pe de altă parte, având în vedere starea lui foarte gravă, cheltuielile pe care le presupune acest demers îndelungat vor fi foarte mari, așa că facem apel la sprijinul dumneavostră, prin donații, după putere, într-unul dintre aceste conturi:

TITULAR: tatal copilului: SOLEA IONUT ADELIN RON RO31BTRLRONCRT0123020901 EURO RO78BTRLEURCRT0123020901 USD RO82BTRLUSDCRT0123020901 GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901

Rugăm pe Dumnezeu să vă înmulțească darul și să vă ferească de asemenea încercări!", a scris pr. Ioan Șolea, pe pagina sa de Facebook.

enter image description here

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.