Cum s-a vindecat miraculos de cancer la sân o femeie din Suceava

Părintele Alexandru Lungu a relatat cum s-a vindecat recent o femeie bolnavă de cancer la sân. 'Am o doamnă care participă la Taina Sfântului Maslu de câteva săptămâni. În prima Vineri după ce s-a încheiat slujba mi-a cerut câteva clipe să discutăm.

Tocmai ce aflase despre un cancer depistat la sân. Viața ei era data peste cap iremediabil. Copii mici , un soț iubitor, o casă abia terminată și alte planuri pentru viitor.

I-am dat un Canon și am sfătuit-o să nu lipsească de la Taina Sfântului Maslu măcar în următoarele 7 săptămâni. În fiecare dimineață să consume pe nemâncate puțin untdelemn, iar seara să-l folosească pentru a se mirui în zona unde depistase tumora.

Pe lângă aceasta să citească zilnic Acatistul Maicii Domnului Vindecătoarea și Sfântul Nectarie. A venit în fiecare Vineri și îmi povestea câteva secunde la finalul fiecărui Maslu care este starea ei generală. Astăzi mi-a transmis printr-un mesaj că în urma analizelor pe care le-a efectuat săptămâna aceasta cancerul a dispărut.

Taina Sfântului Maslu este un izvor de vindecare, atât timp cât suntem prezenți cu toată încredințarea de lucrarea harului și nu abdicăm nici măcar o clipă. Participați la Taina Sfântului Maslu și aduceți cu dumneavoastră ulei care prin rugăciunea preoților devine medicament pentru bolile trupești și sufletești.', a scris părintele Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia "Așezământul de bătrâni" Sfântul Apostol Andrei, Fălticeni, Suceava.

Citește și - Depresia și sinuciderea fac prăpâd în rândul tinerilor. Pr. Alexandru Lungu, sfaturi esențiale pentru părinți

Vezi și - 'Dar ce-mi trebuie mie să mă duc la un popă ca să-i spun păcatele mele?!' Răspuns la această gândire superficială, rătăcită

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.