Protosinghelul Sofian Costea ne vorbește despre Viață: DA dreptului la viață, darului inestimabil al vieții cu care ne cadorisește Împăratul Luminii și al Iubirii, Dumnezeul nostru!

Protosinghelul Sofian Costea ne vorbește despre Viață: 🔊 ,,Iubiți prieteni, se știe că păcatul cumplit al uciderii pruncilor, al avortului reprezintă cea mai mare împotrivire și sfidare față de Pronia Bunului Dumnezeu. Darul vieții este Darul fără de preț, pe care Sfânta Treime îl oferă întregii zidiri, iar omului care este cununa creației, Dumnezeu îi dăruiește sufletul care-l face nemuritor.

De aceea, nimeni nu are dreptul să ucidă suprimând astfel viața, pentru că omorând existența, nădejdea, zâmbetul și idealurile pruncilor, atât cele care săvârșesc păcatul cumplit al avortului, cât și cei care instigă la aceasta îi declară practic deopotrivă război Bunului Dumnezeu.

În schimb, femeia care naște câți prunci îi dăruiește Creatorul dă mâna cu Mântuitorul Hristos. Așadar, cunoscând foarte limpede că viața reprezintă darul, dreptul și valoarea fără de preț oferită cu toate atributele ei de către Bunul Dumnezeu, vă invit cu toată convingerea să participați "La marșul pentru viață" , în ziua de sâmbătă 30.03.2024.

🌊La Constanța ne vom întâlni la ora 13:00 în fața Catedralei Arhiepiscopale, pentru ca împreună cu ierarhul nostru și cu toți ceilalți participanți să spunem NU uciderii pruncilor, spunând DA dreptului la viață, darului inestimabil al vieții cu care ne cadorisește Împăratul Luminii și al Iubirii, Dumnezeul nostru. 🔔Îmi exprim nădejdea, că ne vom întâlni cât mai mulți pentru a susține nașterea tuturor pruncilor, cu care Bunul Dumnezeu dorește să îmbogățească națiunea noastră și întreaga umanitate.

👶🤱🍼❤️Prin urmare, să nu credem minciuna secularismului și globalismului de azi care inventează așa numite "drepturi" pentru că avortul nu poate fi niciodată un "drept", ci reprezintă păcatul cumplit al uciderii, care omoară inocența și îngroapă speranțe și năzuințe. 🙏Mă rog Bunului Dumnezeu s-o ajute pe fiecare femeie, să conștientizeze "că aceasta se mântuiește prin naștere de prunci", împlinindu-și altfel Sfânta vocație a maternității." Protos. Sofian Costea ........................................................................................... Doamne ajută 🙏❤️👶 Dorim să ne exprimăm aprecierea pentru implicarea constantă a Părintelui Sofian Costea, în promovarea valorii vieții și în susținerea mișcării pentru viață.

Trebuie să recunoaștem eforturile celor care se implică în această cauză vitală și care își dedică timpul și energia pentru a transmite mesajul lor în comunitate, inclusiv prin intermediul rețelelor sociale, precum postările de pe Facebook. Sărutăm dreapta, Părinte. Binecuvântați si iertati!

Dragilor nu uitati: ❤️👶 În 2024, construim împreună pentru Viață.🍼👶🤱.

Amintim faptul că Arhiepiscopia Tomisului a deschis Biroul de consiliere și informare „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” pentru femeile aflate în dificultate și criză de sarcină sau risc de avort. Sediul se află la Așeză­mân­tul „Vasiliada” al Parohiei „Sfân­tul Vasile cel Mare” din Cons­tanța (str. Ion Neculce nr. 2G).

Biroul de consiliere si informare Sfintii Ioachim si Ana are ca scop promovarea dreptului la viață pentru copilul nenăscut, contracararea declinului demografic și informarea cu privire la riscurile și complicațiile majore ale avortului.

În cadrul eparhiei, s-a înființat un grup de specialiști voluntari, inclusiv duhovnici, psihologi, asistenți sociali și voluntari, care sunt disponibili să ofere suport telefonic sau prin mesaje pe WhatsApp la numerele 0731.365.614 sau 0772.221.186 pentru mamele aflate în dificultate.

Acești specialiști vor oferi servicii gratuite și confidențiale pentru a ajuta mamele să depășească criza de sarcină, oferind consiliere psihologică și spirituală, orientare profesională, terapie și sprijin material de urgență.

Citește și - Construim împreună pentru viață! Program Marșul pentru Viață 2024 în București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și alte 1500 de localități

enter image description here

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.