'Am așteptat acest moment 23 de ani!' Cine este tânăra suedeză care s-a convertit la Ortodoxie, fiind botezată la Göteborg de Episcopul Macarie / Foto - Video

O tânără suedeză, în vârstă de 23 de ani, s-a convertit la ortodoxie și a fost botezată de PS Macarie Drăgoi al Europei de Nord.

'Este o mare bucurie pentru noi. Ai fost îmbrăcată în Hristos şi această haină este curată, albă, neprihănită.

Să nu o murdărești cu păcatul şi noi înșine ne străduim să nu o murdărim cu păcatele!

Atunci când cădem ne ridicăm şi curățim această haină pe care am primit-o la botez prin baia nașterii de a doua, prin Taina Spovedaniei', a declarat PS Macarie.

'Sunt foarte emoționată că am fost îmbrăcată astăzi în Hristos. Am așteptat acest moment vreme de 23 de ani. Îi mulțumesc Preasfinţitului Părinte Episcop Macarie şi Maicii Hristodoula că m-au adus la Hristos şi în Biserica Sa', a afirmat pentru Trinitas TV noua membră a Bisericii Ortodoxe.

Tânăra va purta tot numele de Leona, deoarece nu i-a fost schimbat numele la botez. Ocrotitorii săi spirituali sunt Sfinţii Ierarhi Leon al Romei şi Leon al Cataniei.

Foto / Video

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.