SĂ ÎL AJUTĂM PE bebelușul DAVID, care sângerează interior și exterior. Mama lui, strigăt de disperare! Mai are nevoie de 30.000 de euro / Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bebelușul David este acoperit de răni extrem de grave. Are răni sângerânde și în interiorul corpului. Trebuie dus de urgență la spital în străinătate unde are o șansă, scrie R3media.

Boala se numește epidermoliză buloasă, este o boală pentru care nu se poate face absolut nimic în România. Zero! Niciun tratament nu a primit, doar să îi fie pansate rănile, nimic altceva.

Oare vă puteți imagina? Adică să fie lăsat să sufere, să urle de durere și să nu se poată face nimic.

David are răni care sângerează în interior, pe esofag, nu poate înghiți, este hrănit printr-un tub ca să nu moară de foame. Medicii au spus că va rămâne curând fără degete din cauza rănilor. Că poate oricând să apară complicații care să îl ucidă.

O rază de speranță a apărut pentru David acum. În Spania, la spitalul Sant Joan de Deu, există o secție cu medici specializați pe Epidermoliză Buloasă…în sfârșit cineva care îl poate ajuta pe David.

În sfârșit! Mama lui David le-a trimis dosarul lui medical și au acceptat cazul, David în sfârșit are o șansă să nu mai sufere atât de mult.

Părintii au primit factura proformă în valoare de 85.905 euro, o sumă colosală. Până acum oamenii s-au unit și au donat pentru el 53.865 euro, însă încă îi lipsește o sumă uriașă.

Vă rugăm pe toți cei care citiți aceste rânduri, să îl ajutăm pe bebelușul David să meargă la tratament, este inuman să îndure atâta durere.

Vă rugăm să distribuiți pe profilul vostru și în alte grupuri. Fiecare distribuire și fiecare leu adunat înseamnă mai puțină durere pentru David.

Metode prin care se poate dona cu mențiunea DAVID

🕳Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

🕳Donatii cu cardul prin FB fundraiser facebook.com/donate/868142691396413/

🕳Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

🕳Donații cu cardul:

https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul/

🕳BT Pay: 0752076131

🕳Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Aici puteți vedea detalii și imagini greu de privit cu boala cruntă de care suferă David.

Apelul disperat al mamei îl puteți citi aici!

enter image description here

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.