Părintele Ioan Istrati ne îndeamnă 'să ne rugăm pentru Alia Anamaria' care suferă de cancer / Foto

Să ne rugăm pentru Alia Anamaria cu toată inima, la Dumnezeu, la Maica Domnului și la toți sfinții.

"Laudat sa fie Iisus. Fetița mea Alia Anamaria a fost diagnosticata cu hepatoblastom stage 4, cu metastaze la plămâni. Tumoarea de 13 pe 12 cm. Acest cancer este vindecabil după operație și chimioterapie.

Ma rog la bunul Dumnezeu de când am aflat de pe data de 19 Iunie ca sa o salveze, încă fac paraclisul Maicii Domnului, ma rog dimineața și seara continuu la o minune. Sunt sigura ca Dumnezeu o va salva.

La mine a făcut o minune de 2 ori ma savat din boala . Am tăria și credința ca o va salva și pe Alia. Alia are nevoie de multe rugăciuni.

A trecut prin dureri mari , prin câteva zile im care era in stare critica. Mai am un Bebeluș de 4 luni care a rămas la mama mea in România căci eu sunt cu fetița in spital continuu aici in Anglia. I-am dat sa bea apa sfințită și am dat-o cu Mir . Se da singura cu Mir pe burtica.

A slăbit foarte mult. Ma rog doar sa își revină. Cred cu toată inima ca Dumnezeu o va salva. Va rog rugativa pentru fetița mea Alia Anamaria".

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.