Minunea care i-a uimit pe doctori. Cum s-a vindecat miraculos o fetiță din Suceava cu ajutorul Sf. Efrem, al Sf. Gherasim de Kefalonia și al Sf. Luca al Crimeii

'Mărturia unui bun prieten cu care mă întâlnisem cu o săptămână în urmă și era ca orice părinte îngrijorat de diagnosticul propriului copil. Ce mult face împreună rugăciunea și credința în lucrarea lui Dumnezeu prin sfinții Săi.

"Cu o săptămână în urmă eram la urgențe cu fetița de 5 luni. Diagnostic Bronșio-Pneomonie, infecție în sânge și intoxicație cu nitriți. Era dependentă de oxigen.

Marți am fost să o înlocuiesc pe soție, pentru că era epuizată, dar înainte de a intra în spital am fost la moaștele Sf. Efrem și am atins hăinuța și la moaștele Sf. Gherasim de Kefalonia și Luca al Crimeei. Am ajuns în salon și am zis:,, schimbă direct hăinuța".

L-am luat de acasă și pe sfânt cu mine (icoana) deoarece este ocrotitorul familiei. A doua zi dimineață (miercuri) la consultație doctorița a rămas uimită, căci era o îmbunătățire extraordinară la plămâni.

Joi nu mai avea nevoie de mască de oxigen, iar când a venit la vizită a zis :,, extraordinar de bine, daca și mâine este așa, vă dau drumul acasă,, Nu ne așteptam nimeni la asta. Mi-am fost luat cărți de citit și schimburi pentru cel puțin o săptămână, urmând ca soția să mă schimbe iarăși.

Vineri (azi 5 mai) de ziua Sfântului, am ieșit din spital sănătoși, cu plămâni curați, si mulțumim din inimă Sf. Efrem cel Nou, Sf. Gherasim de Kefalonia care mult s-a rugat pentru noi.

Este bucurie să ieși de pe băncile școlii, să ieși cu certificatul de căsătorie din primărie, să termini facultatea să ieși învingător, dar nimic nu se compară cu faptul să ieși din spital sănătos. Mai ales când e vorba de copii. Slava Ție Doamne că ne-ai dat așa sfinți din Dragostea Ta, ca să avem trecere la Tine.", a transmis părintele Alexandru Lungu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și - Sf. Serafim de Sarov - Medicamente duhovnicești vechi pentru timpuri noi: Inlătură păcatul și boala va pleca

Vezi și - Pr. Iustin Pârvu a spus cum se poate trata cancerul

Site-ul abcortodox.ro se bazează exclusiv pe veniturile obținute din afișarea de reclame, dacă doriți să susțineți publicația abcortodox.ro, vă rugăm să nu blocați reclamele.